Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Opłacalność

!.Szymcio:*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

150 lvl ze średnimi statami chodzi po 50zł więc odpowiedz sobie czy warto :D. Chyba, że masz zamiar kupić tysiące grzybków to wtedy dużo warta będzie :).

Pomogłem kliknij "Lubię to", a pomogę znowu :).

Opublikowano

według mnie tak ;p ale postaraj się dobić postaciom 30lvl i grzybki które zdobędziesz w ankietach misjach itp. zachowuj i dzies tak po powiedzmy 2 miesiącach na każdej z postaci masz co najmniej 60 grzybków + 25 za reje i aktywowanie konta ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

według mnie tak ;p ale postaraj się dobić postaciom 30lvl i grzybki które zdobędziesz w ankietach misjach itp. zachowuj i dzies tak po powiedzmy 2 miesiącach na każdej z postaci masz co najmniej 60 grzybków + 25 za reje i aktywowanie konta ;)

"dzies"..... Ale liczą się tylko te grzybki które możesz oddać na gildie. Czyli kupione lub zdobyte z ankiet, te z karczmy nic nie warte są...

Opublikowano

"dzies"..... Ale liczą się tylko te grzybki które możesz oddać na gildie. Czyli kupione lub zdobyte z ankiet, te z karczmy nic nie warte są...

tak ;p popełniłem błąd ;). Tak owszem ale grzybki które są z misji mogą zostać i tak przeznaczone na sklep , wierzchowca , lochy , arenę a i tak gdy chociaż zrobi 2 ankiety dziennie na jednaj postaci to efekty będą. widoczne

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie opłaca się, ponieważ takie postacie są bardzo mało warte, najbardziej opłaca się wbijać ten 100lvl i dopiero, po za tym zostawić sobie lochy od 1 lvla i dopiero na 100lvlu zrobić wszystkie lochy, masz wtedy najwięcej itemów.

Opublikowano

Nie opłaca się, ponieważ takie postacie są bardzo mało warte, najbardziej opłaca się wbijać ten 100lvl i dopiero, po za tym zostawić sobie lochy od 1 lvla i dopiero na 100lvlu zrobić wszystkie lochy, masz wtedy najwięcej itemów.

To jest jeszcze bardziej nie opłacalne ponieważ możesz je wrzucić tylko do toalety bo będziesz miał za mało miejsca w plecaku a do tego 100lvla bez dobrych itemów jak artefakty ciężko będzie z areną i z przyjęciem do dobrej gildii.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To jest jeszcze bardziej nie opłacalne ponieważ możesz je wrzucić tylko do toalety bo będziesz miał za mało miejsca w plecaku a do tego 100lvla bez dobrych itemów jak artefakty ciężko będzie z areną i z przyjęciem do dobrej gildii.

No jeśli o gildie chodzi to nikt nie patrzy na itemy a przynajmniej te 99% "ludzików". Masz staty? Płacisz składki? JESTEŚ KOX I CIĘ CHCEMY!

True story...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...