Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Public Hack 1.01.10

ebalka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec kolejny haczek wyszukany w internecie dla was ;)

Screen : http://i45.tinypic.com/34sjpua.png

Virus Scan : http://www.virustotal.com/de/analisis/4e0a...4c42-1262348248

Download : http://ul.to/83yodz

Hack UNDETECTED ! po około 45min-1h moze was wyrzucic :( ALE zmieńcie nazwe injectora i dll na np : żółty ( To moja nowa idea w naziwe injectora i dllki daje dużo polskich znakow i naprawde przedłuża u mnie to czas wykrycia go ;)

PzDr dla was i miłego hackwoania ;) jeśli moge prosić to nie na Europe :)

880.png
Opublikowano

musisz kupic doladowanie do ery za 25zl i wyslac mi kod z niego! xD

wlaczasz hacka potem warrocka, proste?

jak CI sie nie uda to nie probuj wiecej ; D

BUX.TO to scam!

Nie zarabiaj na innych!

1712760.jpg

Opublikowano

Popraw scana, albo zgłoszę do moda i close.

Aby uruchomić cheata należy kliknąć 2x PPM na exe. Jeżeli masz Viste to uruchom jako Administrator.

Szukam kogoś kto miałby czas i zrobiłby mi bardzo fajny avek i sygne. Jeżeli by był ktoś chętny piszcie na PW.

Opublikowano

Ja jebie co za żebrak skopiuje hacka i screna z warrock-hack.nl i kurwa dajcie + żal mi ciebie typie !!

"Poszukalem w necie dla was" hahaha nie no spoko

Opublikowano

Ja jebie co za żebrak skopiuje hacka i screna z warrock-hack.nl i kurwa dajcie + żal mi ciebie typie !!

Zal mi twojej wypowiedzi to proste że hacki są kopiowane z innych for bo jestem w 99% przekonany że nikt tu nie robi własnych hacków dla MPC.. więc takie wypowiedzi sobie oszczędź..

MPCForum >> War Rock

25 postów [●] 50 postów [●]

75 postów [●] 100 postów [●]

150 postów [●] 200 postów [x]

250 postów [x] 500 postów [x]

To jest pies Bolt ^(_--)^. Bolt musi uratować Penny ^(_' ')^.

Opublikowano

srza jak taki silny w gębie jests to może poszukasz czegoś albo zrobisz samemu ;)

jeśli potrafisz krytykowac innych na temat hakow znaczy ze znasz sie na tym perfect ;) albo jesteś poprostu dzieciakmi ktory odważny jest tylko za szklem monitora a na ulicy boisz sie pewnie komus w oczy popatrzeć ;)

aaa i hack nie z tej stronki co mówisz tylko z GHB

880.png
Opublikowano

przynajmniej on cos robi a nei tak jak ty siedzi przed kompem i tylko gra w warrocka 24h

Opublikowano

Ej a ja wlaczam hack i wr i zamiast tego co u ubalka na screenie mi wychodzi takie male okienko i jest to wszystko z [show] obok czyli to pomaranczowe tylko help

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...