Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Pytania od Łaja

Why

Rekomendowane odpowiedzi

Arcymistrz
Opublikowano

Dużo pytań jest i będzie

1. Na jakim trybie najszybciej wbija się GP?

2. Opłaca się kupować P90 czy są lepsze bronie na rangę SSG2?

3. Mam broń g36k, na jaką zbierać teraz i na ile ją kupić?

4. Jaki skład broni do kupienia polecacie mieć na SSG 2?

Na razie tyle :D

Opublikowano

1. FT lub Hired Guns

2. To jest SMG czyli na bliskie odległości. Ale będzie dobre. A jak na dalsze do M4A1 lub G36E

3. Chyba G36KE? Na ile ją jeszcze masz? Napisałem Ci wyżej propozycje z podobnych broni trochę do twojego lv :P

4. Maksimum ponosisz tylko dwie bronie. To możesz np AR i SR lub AR i SMG. Zależy czy wolisz campić czy rushować.

674071459604241683421.gif

Arcymistrz
Opublikowano

1. FT lub Hired Guns

2. To jest SMG czyli na bliskie odległości. Ale będzie dobre. A jak na dalsze do M4A1 lub G36E

3. Chyba G36KE? Na ile ją jeszcze masz? Napisałem Ci wyżej propozycje z podobnych broni trochę do twojego lv :P

4. Maksimum ponosisz tylko dwie bronie. To możesz np AR i SR lub AR i SMG. Zależy czy wolisz campić czy rushować.

1. Na którym "serwerze" brać fireteam?

2. Aha

3. Nie wiem xD wpisałem w google to co zapamiętałem i znalazłem

4. Rush

Kolejne:

Na jaki czas kupować bronie?

Jak będę brał P90 to na ile go kupować?

Tą aktualną broń mam na 6dni jeszcze

Arcymistrz
Opublikowano

Jakbym brał na Weapon slot P90 na SSG2 i chciał na Backslot 1 broń długodystansową z dobry celownikiem to jaką?

Opublikowano

G36E jest bronią uniwersalną ;). Ma dobry celownik, a długodystansową to M4A1 ale jeżeli masz gietke to Ci starczy, ja osobiście lubię oszczędzać i kupuje jedną broń a do backpacka granacik albo RPG dla trollu ;D

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Dobre bronie: G36E, M4A1, M416, K2, L96A1, TPG-1 Pro, MP5A1, P90 tymi broniami lubię grać, więc raczej Tobie też się spodobają,a z pistoli to narazie możesz G23.

Opublikowano

Jakbym brał na Weapon slot P90 na SSG2 i chciał na Backslot 1 broń długodystansową z dobry celownikiem to jaką?

Z dobrym celownikiem masz na twój level gietę(z wbudowanym i dobrym przybliżeniem.), lecz ona ma duży recoil to z małym masz m4a1. Więc coś za coś. Na drugi slot snajperka a jak pisałeś, że wolisz rushować to p90. Pistolet nawet ten początkowy Ci starczy. Nie wiem nad czym się zastanawiać ^^

Opublikowano

Zawsze można grać na rec rules/bravo ch2 bo tam nadal jest chyba no recoil :)

Arcymistrz
Opublikowano

Zawsze można grać na rec rules/bravo ch2 bo tam nadal jest chyba no recoil :)

Przełoży ktoś na zrozumiały dla nowego?

Opublikowano

Przełoży ktoś na zrozumiały dla nowego?

Rec rules=Taki serwer gdzie nie leci KD.

Bravo ch2- Po prostu taki serwer na, którego kanale nie ma odrzutu broni.

Recoil-Odrzut.

Chyba rozumiesz :D ?

Arcymistrz
Opublikowano

Rec rules=Taki serwer gdzie nie leci KD.

Bravo ch2- Po prostu taki serwer na, którego kanale nie ma odrzutu broni.

Recoil-Odrzut.

Chyba rozumiesz :D ?

Te recrules tam jest od razu czy muszę szukać takie lobby?

Arcymistrz
Opublikowano

Po prostu wbijasz na recrules. Tam nie leci w ogóle KD. Jak chcesz mogę Ci dać ss`a gdzie to jest :D

Daj ;__:

<Przynajmniej masz co robić xDDD>

@down

10 sekund, albo raport za spam.

Arcymistrz
Opublikowano

W tym poście wrzucę zaraz zdjęcie.

pcy7b4.jpg

Potem wybierasz Chanel 1 jak na to klikniesz i masz roomy.

Ja Ci dam grozić mi xD

Były pokoje, że w niektórych dostaje się więcej XP albo GP, są one dalej?

Opublikowano

Pokoje :O ? Prędzej servery. Na Victorze masz +15% expa więcej i GP. I możesz tam od SFC wbić. Ew platinum +30 expa i gp. Ale musisz wydać przynajmniej 1 nx.

Arcymistrz
Opublikowano

Pokoje :O ? Prędzej servery. Na Victorze masz +15% expa więcej i GP. I możesz tam od SFC wbić. Ew platinum +30 expa i gp. Ale musisz wydać przynajmniej 1 nx.

+ 30 czy + 30%?? (XDDDDDD)

Opublikowano

+ 30 czy + 30%?? (XDDDDDD)

+30%, a jeśli grasz na roomach oznaczony literką S - Super Moderator, to tam masz 5% Exp i GP

Opublikowano

Na górze masz taki znaczek Combat Arms(wygląda jak hmm, nieśmiertelnik w BF`ie :P-kształtem) Potem klikasz opcje i masz grafikę.

Arcymistrz
Opublikowano

Mam SSG2, P90 na tydzień.

Z szarej skrzynki wyleciał exp 100% x10.

Gdzie najlepiej teraz bić (który serwer i jaki tryb), aby wyszlifować troszkę skilla?

Jest jakiś temat z opisem wszystkich trybów jak Elimination Pro, Quarantin Regen (napisałem, jak zapamiętałem xD)? Jeśli tak, to proszę o link.

Opublikowano

Skilla? Na victorze, tylko, że tam często grają ogarnięte osoby już więc ciężko Ci coś nabić będzie.

Graj na bravo póki co. Ew eli pro lub snd tam też skilla się łapie. Co do tutka to raczej nikt takiego nie robił :O Jak znajdę to dam. Ew jutro lub jeszcze dziś takiego zrobię.

@ Jednak jest: http://www.mpcforum.pl/topic/143782-tut-spis-mapy-oraz-tryby-w-ca/ . A chciałem zrobić :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...