Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dywizje a Sezony

FIRMAvsKALI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co prawda twój obecny wynik najprawdopodobniej będzie mieć wpływ na wynik w następnym sezonie przy doborze dywizji (po rozegraniu 10 pierwszych gier w sezonie 4 będziesz miał lekki bonus za tego obecnego golda), jednak będziesz musiał nabijać w sezonie 4 od nowa.

Opublikowano

Dostaniesz, jak wygrasz 10 gier to nie trafisz do Silv V / Gold I tylko do Gold III .Ja jeszcze tylko dodam żebyś nie zapomniał ciesząc się za Boost'a i rozgrywał 1 rankeda na 28 dni (takie małe przypomnienie)

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Opublikowano

aha.. Jeszcze 1 czy ilosc wygranych gier zostanie (normale) bo LVL zostaje ?

@up

aha wiec jesli zdobede wieksza dywizje np platyne wygram 10 to dalej bede w platynie tak ?

sygnatura3.png

Opublikowano

@up

aha wiec jesli zdobede wieksza dywizje np platyne wygram 10 to dalej bede w platynie tak ?

Nie wiem, aż takiej rozpiski nie widzałem, Może jakbyś miał Platynę I to dostałbyś się do Gold I / Platyna V (Wg mnie powinieneś się dostać do takiej samej dywizji jak w poprzednim sezonie po 10 wygranych)

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Opublikowano

@up

Niekoniecznie, dywizja nie jest przenoszona z sezonu na sezon, a jedynie wynik jest pewną informacją dla systemu. Zakładając, że w S4 każdy kto rozegra pierwsze 10 rankedów i je wszystkie wygra dostanie Silver1, to twój wynik sprawi że mając 10 winów dostaniesz się nieco wyżej, załóżmy w okolice golda.

LVL jak i wygrane gry normalne zostają. Wygrane gry rankingowe z s3 nie liczą się do kolejnego sezonu, ale będzie w profilu miejsce w którym będzie można sprawdzić jak ci poszło w s3.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...