Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Dodanie nowego serwera zacina kompa...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, od czasu kiedy wyszedł MineCraft 1.6.1 i 1.6.2 mam problem, wielki problem, ponieważ kiedy dodam jakiś serwer, obojętnie jaki, po 1-1,5 sekundzie zacina mi się komputer, wcześniej tak nie było, mogę od razu dodać iż korzystam z Launchera by Zyczu, ponieważ nie mam premium, i usuwałem folder .minecraft. Pomoże ktoś?

E9mwj60.png<--- Why? :(

Opublikowano

Spróbuj zainstalować inny launcher, Np. geoninga. ;) Powinno pomóc.

Opublikowano

Launcher Geoninga jest pod 1.5.2, więc ten nie, lecz przez normalny launcher z minecraft.net nie da rady, to samo. MusztardorKrul, możesz przestać? To się robi wkurzające.

Opublikowano

UWAGA Minecraft by zyczu to jest najgorsz mc ja mam tak on zabiera mi wydajnosci cpu 730000 a minecraft normalny 220000 więc mc by zyczu bardzo tnie

Opublikowano

A dla ludzi z państw strefy euro jest jeszcze taniej.

Co do tematu, nie wystarczy czasem zrobić zwykłe konto na minecraft.net i zalogować się bez premki? Kiedyś tak się dało. Jeśli teraz to nie działa to ściągnij jakich launcher (usuń jak najszybciej zyciu launchera)

Opublikowano

Hej, dobra dzięki, poszukałem jakiegoś launchera, który jest podobny do normalnego z minecraft.net i wszystko działa, mogę normalnie mieć listę serwerów, dzieki.

P.S.
@Up
Nie, nie da się tak, ponieważ wtedy możesz grać tylko w demo.

Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...