Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmienna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mowa o Metinie

Po naciśnieciu Pna klwaiaturze dałem ustawianie globalnej na 1 i dałem sprawdzanie przy każdym zalogowaniu że ejśli globalna == 1 pisze On a jeśli != 0 pisze OFf tlyko w tym problem że non stop ona ustawia mi się na 0. Próbowałem też wrąbać do constinfo zmienną i w game.py ustawiłem jej wartość na 1 po naciśnieciu P, ale po zalogowaniu znów jest 0. Help !

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Opublikowano

Mowa o Metinie Po naciśnieciu Pna klwaiaturze dałem ustawianie globalnej na 1 i dałem sprawdzanie przy każdym zalogowaniu że ejśli globalna == 1 pisze On a jeśli != 0 pisze OFf tlyko w tym problem że non stop ona ustawia mi się na 0. Próbowałem też wrąbać do constinfo zmienną i w game.py ustawiłem jej wartość na 1 po naciśnieciu P, ale po zalogowaniu znów jest 0. Help !

Podaj kod ale z tego co widze:

Jeżeli 1 to ON

Jeżeli inne niż 0 to off

czyli jak jest 0 to nie jest off

Opublikowano

To jest zrobione że jak zmienna jest równa od 0 czyli jest równa np 1 to działa a jeśli jest równo 0 to nie działa, tylko że metin jest tak jebnięty, że przy każdym przelogowaniu zmienna ustawia się na 0

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

ConstInfo resetuje się przy logowaniu. Tzn. Jeżeli na sztywno wpisales nazwa_zmiennej=2 to pomimo zmiany jej np. Po naciśnięciu guzika, przy ponownym włączeniu klienta wartość nadal będzie miała 2. Lepiej zrobić jakiś plik konfiguracyjny lub coś.

Pozdrawiam (sory za odkop - jest to dział pomocy,wiec jak ktoś będzie szukał rozwiązania podobnego problemu, nie musi szukać dalej)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...