Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Spolszczenie cod mw2 z wersji rosyjskiej.

PIG3ON

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam konto steam na, którym jest cod mw2 w wersji rosyjskiej (kupilem tanio na allegro). Czy jest jest możliwe spolszczenie owej gry? Chodzi mi głównie o tryb multiplayer. Nie pomaga zmiana jezyka na polski w własciwościach cod mw2 multiplayer. Wiem że jest troche o tym w necie ale nie znalazłem sensownego rozwiązania. Proszę o pomoc.

Opublikowano

Musisz zdobyć gdzieś polską wersję (póki masz dowód posiadania oryginalnej gry, możesz ściągnąć kopię), potem odinstaluj wersję steamowską, zainstaluj polską.

Na steamie zacznij instalować mw2, po 10 sekundach kliknij 'Zatrzymaj instalacją' (czy coś w tym stylu). Skopiuj zawartość folderu polskiej wersji mw2 i skopiuj do

Steam/steamapps/common/ i w modern warfare 2.

Jak już podmienisz to kliknij 'Wznów instalację'.

Sposób niestety nie sprawdzany (forum steama), ale wartałoby spróbować.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja rozumiem, że chciałeś kupić COD'a jak najtaniej, ale dołożył byś 20zł i miał być wersje EU z spolszczeniem.

Ciesz się, że nie masz zablokowanego konta steam, bo steam nie zezwala aktywacje gier przez zmianę ip VPN.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...