Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Drop części

Krooma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie , uruchamiam sobie właśnie FLPR i zastanawiam się czy są takie miejsca na pościgach gdzie łapie się lepsze części niż gdzie indziej :D jeśli znacie to podajcie w komentarzach !! z góry thanks :D

Opublikowano

Wiesz raczej nie ma tak, że gdzieś lepiej wszędzie dropi inaczej w innych lepiej, a w drugich gorzej, to zależy .. jak ci się trafi, ale raczej MOST WANTED.

Opublikowano

Niestety dla Was to nieprawda, że wszędzie dropi się to samo, najwięcej dobrych części (pro i ultra) można wydropić na High Stakes, zresztą gdzieś na forum widziałem link do strony gdzie było podane jaką część z jakich imprez można dropnąć

Opublikowano

Tylko, że ta strona jest starsza niż moja przygoda w World'em. Przestała być aktualna po wprowadzeniu klas gdy zmienili system nagród, drop zależy jedynie od poziomu i szczęścia. High Stakes jest najłatwiejszą ucieczką drużynową, po prostu ciężko jest tam przegrać. Za każde zwycięstwo dostajemy ten sam złoty pakiet, z którego zawsze są takie same szanse na daną rzecz.

Śmieszy mnie, że co miesiąc albo i częściej muszę dowodzić tego samego.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Mozesz dropic czesci na jakims bocie np. od gamerz, moj kolega na autofinishu w 2 dni na normalnej mapie wydropił jedną czesc na lvl 4 (4 gwiazdki).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...