Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Błąd. Uprawnienia administratora.

9fpS8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Keniger nie rób ze mnie idioty. Uruchamiam PPM na google w folderze gdzie jest zainstalowany i uruchom jako administator. Wklepuje pasy na stronie klikam graj i błąd który wam pokazałem.

@ 2xup

sprawdzę

@edit

zrobiłem 2 profil, nadałem administratora, uruchomiłem przeglądarkę (chrome) jako admin - dalej ten sam błąd.

Opublikowano

Keniger nie rób ze mnie idioty. Uruchamiam PPM na google w folderze gdzie jest zainstalowany i uruchom jako administator. Wklepuje pasy na stronie klikam graj i błąd który wam pokazałem.

@ 2xup

sprawdzę

@edit

zrobiłem 2 profil, nadałem administratora, uruchomiłem przeglądarkę (chrome) jako admin - dalej ten sam błąd.

Musisz,więc przejąć folder gry(tam gdzie masz zainstalowaną grę bądź tam gdzie chcesz ją zainstalować) na własność bynajmniej w niektórych grach takie coś pomagało.

Podaje linka o co chodzi z tym przejmowaniem na własność:

http://www.porady.org/przejmowanie-na-wlasnosc-pliku-lub-folderu-w-systemie-windows-vista/

Albo kiedyś był taki problem,że też nie chciała gra się uruchamiać i wystarczyło usunąć całą grę do kosza po czym z kosza ją przywrócić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...