Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dlaczego spadłem?

headkevin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanko czemu spadlem z srebra IV do silvera V miałem zagrałem jakies 3 rankedy dodam iz dziennie gram rankeda dzis zagrałem 3 jeden ryzem ktory wygralem potem 2 ahri ktore przegralem z punktami wygladalo + 18 po tym rankedzie ryze potem przegralem odjelo mi -18 pktow potem znow przegralem i wyjebalo mnie do silvera V i co najlepsze pisze mi jakis kompletny bezsensu tekst którego za chuj nie ogarniam.

Pisze mi że "Twój brak aktywnosci w rankingowej kolejce solo spowodował degradacje do : SREBRO IV Zagranie gry rankingowej zapobiegnie degradacji przez najblizsze 28 dni"

Wtf brak aktywnosci ? skoro dziennie gram ranked ?

Wgle degradacje do srebro IV a zdegradowalo mnie do srebra V ten riot ma cos najebane czy nic ?

Opublikowano

Nw, kolega ostatnio spadł z S2 do S3, i taki sam komunikat. Mimo tej wiadomości, sądzę że to przez niskie MMR po prostu wrzuciło cię do dywizji na jaką zasługujesz :s

Opublikowano

@UP I tym właśnie zdaniem udowadniasz że sam jesteś w/w "noobem". Po prostu uważasz się za lepszego, prawdopodobnie flame'ujesz a jeśli nie to nie pomagasz teamowi i grasz po to by wygrać, nie by stać się lepszym co powinno się robić (czytaj to, co robi 0,1 % graczy LoL'a).

Antywarn : Napisz do supportu, może to jakiś bug czy coś <_<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...