Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Aktywacja konta RAF'em

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ELO.

Powiedzmy że kupuje wowa+wszystkie dodatki, jak wiemy mam 30dni, które tak jakby musze aktywować prepaidem.Jednak, musze kupować tego prepaida czy moge tak jakby odrazu walnąć rafa i po prostu grać?Jak jest dokładnie z tą aktywacją?

Opublikowano

Jak kupujesz ten Full Pack czy jak to się na nazywa , czy kupujesz nawet battle chesta to w tym kodzie co dostajesz już masz wszystko razem i Ci automatycznie prepaira doładowuje . Dopiero po miesiącu będziesz mógł użyć rafa .

1377430129-U769346.png
Opublikowano

A nie jest tak że kupuje battlechesta i musze do niego doładować prepaida i dopiero moge grać?Mój kolega tak mial i mnie zapewnia że tak jest

Tłumaczył mi tak, że razem z battlechestem mam 30dni gry, tylko żeby aktywować te 30dni to muszę najpierw kupić normalnego prepaida.

Inaczej:

Kupuje battlechesta i moge normalnie sobie grać przez 30dni a potem doładowywać rafami?

Opublikowano

Jak kupujesz Battle Chesta to dostajesz Podstawke + TBC + Wotlk + 30 dni gry . Sam to sobie kupywałem i dostałem 30 dni gry od razu po wpisaniu kodu .

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Na pewno?xD

Musze być pewny, bo jeśli teraz kupie battlechesta to już nie będę mógł potem kupić prepaida(nie pytaj dlaczego).

Kupuje battlechesta i moge normalnie sobie grać przez 30dni a potem doładowywać rafami?

??

Opublikowano

Fabrykakluczy.pl

Piszą, że ten battlechest daje mi ODRAZU dostęp do gry +3 dodatki czy tam 2.

Tylko pytam, dlatego, że kumpel mi namieszał, bo kiedyś kupował i pisało że dostaje 30 dni a musiał najpierw prepaidem załadować(60dni) i wtedy dopiero miał 90dni;P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...