Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Skyrim Spolszczenie Napisów

Gandalff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zainstalowane spolszczenia do skyrima, dragonborna i dawnguarda. Dubbing jest normalnie po polsku i napisy do skyrima, ale w dawnguardzie i dragonbornie napisy są po angielsku czy posiada ktoś może polskie napisy do tych dwóch dodatków ? Pozdrawiam.

Gandalf Style

Opublikowano

A czy te 2 dodatki masz oryginalne czy piracka wersja ? bo czytałem na googlach że powinieneś mieć normalnie polskie napisy.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Kupiłem dzisiaj na allegro Legendary Edition tylko, że gdy wybieram polską wersje to na steam wyskakuje mi komunikat: Nie udało się uruchomić gry (brakujący plik wykonywalny).

Gandalf Style

Opublikowano

Niestety na googlach nie znalazłem do tych dodatków spolszczenie chyba będziesz musiał grać na angielskich napisach.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

A jest jakaś możliwość wyłączenia DLC ? Żeby po prostu HearthFire mi się nie włączał.

A dobra już nie ważne. xD

Gandalf Style

Opublikowano

Jeszcze pokombinuje z tym spolszczeniem, ale i tak pewnie mi się nie uda, a na angielskiej jakoś nie zbyt zamierzam grać.

Gandalf Style

Opublikowano

Spolszczenie jeszcze możesz poszukać na pirackich stronach, ale te pirackie strony zbytnio fajnych spolszczeń nie mają, więc stopniowo odradzam.
Najlepiej szukać na niemieckich stronach, w działach Polskich czasami spolszczeń, istnieje masa niemieckich stron która zajmuje się zmienianiem
języku w grach, polacy też mają tam swój mały dział.

random.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...