Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] game pliki terenzo pomocy Bardzo ważne!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.

To tak mam problem z padającymi chanelami na hamahi ch nie padaja nawet gdy serwer wlączony przez caly dzien np. Przy 1-2osobach do testów. Natomiast gdy serwer jest na dedyku to juz inna sprawa przy dajmy 30 osobach na becie padaja ch co 20 min i trzeba je uruchamiac recznie lub skryptem i oczywiscie przy wyrzuceniu graczy automatycznie cofka 15 min w tył; (.

Proszę o pomoc jak to naprawić lub moze macie jakies inne game żeby nie pqdalo logowanie.

Teraz nie wiem czy pliki terenzo są zbugowane czy to tylko wina game.

Odwdziecze sie limitem like kazdemu kto pomoże; )

Opublikowano

Probowalem wgrywac czyte game i to samo moze co 30 min wywala ch. Syser w serweże czysciutki jak łza podczas uruchamiania wyskakuje jakis jeden komunikat ze ch odpalilo i jak wywali ch to syser dalej czysty w tym caly problem . Gdyby w syer cos wyskakiwalo to sam bym naprawił; (

Opublikowano

Ma ktoś z was edytowane pliki terenzo na wlasnym dedyku ?? Działa wam all ok nie wywala wam channeli ??

Opublikowano

Heh, tak jak @up, bo jeżeli kanał pada to może przez losowanie liczb

Ale na dedyku gotowca? Nie chce nic mówić ale serwer nie wypali---> Jeżeli padnie kanał co ci wyskakuje w konsoli? Jakieś błędy w logach. Podaj cokolwiek, bo to jest takie zgadywanie.

bijons.jpg

Pomogłem daj Lubię To!

Opublikowano

Heh, tak jak @up, bo jeżeli kanał pada to może przez losowanie liczb

Ale na dedyku gotowca? Nie chce nic mówić ale serwer nie wypali---> Jeżeli padnie kanał co ci wyskakuje w konsoli? Jakieś błędy w logach. Podaj cokolwiek, bo to jest takie zgadywanie.

I znów o gotowcu mowa człowieku............................................................... Bez komentarza, sprawdzając twoje Posty w dziale metin2 robi mi się nie dobrze. Wątpie ze to przez komende, bo napisał ze pada przy "testach".

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

Opublikowano

@up, no to niech podaj jakieś logi cokolwiek. Bo on ma taki sam problem jak ja.

Mam BMW e36 help me, bo nie chce zapalić...

Co mnie interesuje że ma pliki tego i tego jak nie wiem co on edytował.

@Topic

Co edytowałeś od przejścia z hamachi na dedyk? Bo samo przez się nie mogło się tak popsuć że ci kanały wywala.

A może masz słabe parametry dedyka skoro na hamachi 1-2 osoby a na dedyku 30.

bijons.jpg

Pomogłem daj Lubię To!

Opublikowano

@up, no to niech podaj jakieś logi cokolwiek. Bo on ma taki sam problem jak ja.

Mam BMW e36 help me, bo nie chce zapalić...

Co mnie interesuje że ma pliki tego i tego jak nie wiem co on edytował.

@Topic

Co edytowałeś od przejścia z hamachi na dedyk? Bo samo przez się nie mogło się tak popsuć że ci kanały wywala.

A może masz słabe parametry dedyka skoro na hamachi 1-2 osoby a na dedyku 30.

Prosze o to parametry :)

post-905439-0-56901200-1368796235.png

post-905439-0-45648300-1368796319.png

post-905439-0-37618500-1368796313.png

post-905439-0-30668700-1368796332.png

post-905439-0-40429600-1368796321.png

post-905439-0-39651900-1368796317.png

post-905439-0-37581800-1368796316.png

post-905439-0-38870800-1368796322.png

post-905439-0-36712600-1368796318.png

I nawet z tym nic nie zadziałasz, mowisz ze by podał więcej informacji... I podał :) powiedział ze nie ma blędów W syser. VTEX Najlepiej jakbyś napisal do Terenza. On najlepiej ci powie :) Bo to chyba jedyna osoba która najlepiej zna sie na tych sprawach :)

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

Opublikowano

Syser jest czysty jak łza nic nie wyskakuje. Pliki są te same co na dedyku i hamachi. Teraz w 100% nie powiem bo dierżawa wygasla ale w bsd wyskakiwało albo conection refused albo nic. Komenda dice na 100% nie bo dzieci jeszcze o niej nie wiedziały.

Pytam ponieważ ktoś. Mógł mieć. Podobny problem jak ja.

Mam automatyczne wznawianie logowania, game, channeli ale co mi po tym jak wywali to cofa itemki i exp; / i znów za 15 min ch down . A więc chcę pozbyć się tego problemu calkowicie nie muszę mieć gotowego rozwiązania wystarczy że ktoś nasunie mi pomysł czym mogloby to być spowodowane

Ps. Dodatkowo mam czyszczenie plików , usówanie ich zawartości więc nie wywala z powodu dużego pid czy zapchanego sysera który i tak prawie nic nie waży; /

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...