Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Neverwinter] Tworzenie postaci, build itp.

Ultimate7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Z racji powstawania coraz to nowych tematów o tym jak rozwijać postać, jakie dawać skille i punkty atrybutów tworzę temat zbiorowy.

Jak to ma wyglądać?

Proste, prosicie o powiedzmy build dla łotrzyka do pvp, dodajecie coś od siebie itp.

Osoba która zna odpowiedź i chce pomóc tworzy ten build na tej stronie.

Gdy skończycie wklejacie tutaj link cytując post na który odpowiadacie.

Gotowe!

Przykładowy wzór dla prośby o build:

Build dla: klasa postaci

Typ: pvp/pve, można opisać dokładnie

Specjalne wymagania: co byś ta chciał

W spoilerze wzór w kodzie:

[b]Build dla:[/b]
[b]Typ:[/b]
[b]Specjalne wymagania:[/b]

Można dodać coś o siebie.

Zasady:

-Nie pytać o rasę, bo jest od tego temat!

-Nie powtarzać próśb o build jeżeli już taki istnieje.

-Buildy użytkowników można komentować, bądź poprawiać. Jeżeli chcecie, to wklejajcie swoje aktualne i pytajcie co do zmiany itd.

Ja zacznę i wkleję swój przyszły build łotrzyka pod pvp.

Build

Możecie go ocenić i napisać co powinienem zmienić.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Skoro robisz w łotrzyka pod pvp zmieniłbym, Smoke Bomb robisz na 3 punkty, jest to jeden z ważniejszy skilli na pvp, Impact Shot również na 3 punkty, Lashing Blade tak samo oraz jeden z najważniejszych daily power Shocking Execution też na 3 punkty, resztę możesz zmieniać według własnych upodobań ;)

Opublikowano

Skoro robisz w łotrzyka pod pvp zmieniłbym, Smoke Bomb robisz na 3 punkty, jest to jeden z ważniejszy skilli na pvp, Impact Shot również na 3 punkty, Lashing Blade tak samo oraz jeden z najważniejszych daily power Shocking Execution też na 3 punkty, resztę możesz zmieniać według własnych upodobań ;)

Ej no, przecież dałem link do buildu w którym te skille są na 3

http://reyva.com/resources/neverwinter-powers-feat-simulator.9/#crCYPNhN9Yyv2DjUOX2tXW4otMkIN05ZudodKWF18W3oTmMBlCQgZeRj7mb2tEh8GM5qgDc4c

Przypominam też o zakładce feats gdzie można ustawiać osiągnięcia!

@down

Ok, to jak się zabiorę za grę od nowa, to tak to zrobię (bo serwa zmieniam)

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Ej no, przecież dałem link do buildu w którym te skille są na 3

http://reyva.com/resources/neverwinter-powers-feat-simulator.9/#crCYPNhN9Yyv2DjUOX2tXW4otMkIN05ZudodKWF18W3oTmMBlCQgZeRj7mb2tEh8GM5qgDc4c

Przypominam też o zakładce feats gdzie można ustawiać osiągnięcia!

Nie zauważyłem bo mi się na telefonie nie załadowały xD Build ogólnie jest w porządku.

Opublikowano

Bulid dla kaplana

Typ pve

Wymagania jakie atrybuty,skille i staty

Zeby koksil w walce z mobami i czy oplaca sie kulywac eq w ah czy chodzic w eq z misji mam 26lvl

<iframe id="baneriframe" src="//imgsu.com/?clr=ECAF69&pptoken=1PDJX74VSIP8H" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none;background-color:#ECAF69;overflow:hidden;width:770px;height:240px;"></iframe>

Opublikowano

Bulid dla kaplana

Typ pve

Wymagania jakie atrybuty,skille i staty

Zeby koksil w walce z mobami i czy oplaca sie kulywac eq w ah czy chodzic w eq z misji mam 26lvl

EQ nie opłaca się kupować aż do 60 levela, gdyż wylatują z mobów i co kilka leveli musisz zmieniać itemy.

Opublikowano

A te bony bo max hp krytyk itp to jakie?

<iframe id="baneriframe" src="//imgsu.com/?clr=ECAF69&pptoken=1PDJX74VSIP8H" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none;background-color:#ECAF69;overflow:hidden;width:770px;height:240px;"></iframe>

Opublikowano

Build dla: Specjalista w broni dwuręcznej
Typ: PvP

Specjalne wymagania: Build DPS

Procesor: Intel Core i5-6400 3.3GHz (Turbo)   Karta graficzna: Gigabyte GTX 1060 6GB Windforce OC    Płyta główna:  MSI B150M Mortar

Zasilacz:  Antec VP 500    Dysk:  SSD 240GB + HDD 1TB    RA M:  4x4GB Kingston HyperX FURY 2133MHz CL14   Obudowa: SilentiumPC RG3

Mysz: Razer Viper Mini   Klawiatura: IBOX Aurora K-4   Monitor: iiyama XU2490HS-B1

• 9 miesięcy temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

[b]Build dla:[/b] Czarnoksięznika
[b]Typ:[/b] do expa
[b]Specjalne wymagania:[/b] chcialbym zebys mi napisal jak rozdawac skille i pkt statusu 

Opublikowano

Build dla: Manipulujacy Czarodziej, Diabel

Typ: PVP

Specjalne wymagania: Chcialbym zeby ktos napisal jak skille dawac, osiagniecia, oraz bony w itemach na co patrzec: Moc, kryt, itd...

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Build Dla: Control WIzard

Typ: PvE - Do 60 Lvla    Proszę również o PVP Build,

Specjalne Wymagania:  By miło się expiło do 60 Lvlu :)

Build Dla: Kapłana

Typ:  PVE

Specjalne Wymagania: By miło się expiło do 60 Lvlu :)

c3e3677f25827.png

• 5 miesięcy temu...
  • Biter. zmienił(a) tytuł na [Neverwinter] Tworzenie postaci, build itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...