Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy smianie sie samemu do siebie jest normalne ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Irytuje mnie takie zachowanie mojego brata.Nie jest on jakis mlody ma dwadziescia pare lat.Pisze sms-y prawdopodobnie z dziewczyna i ciagle ''rze'' i ''brechta sie''.Nie jest to jakies glosne ale slychac.Bardzo mnie to irytuje i nieco przeraza.Czy to normalne zachowanie w takim wieku ?

ie068n.jpg
Opublikowano

Ta, to jest normalne. Gorzej gdyby mówił sam do siebie lub ściany :) Sam też się śmieje z różnych rzeczy jak przeglądam internet lub gram.

1373794396-U336505.png

Opublikowano

Ja się zawsze śmieje na głos, gdy dostanę jakiegoś śmiesznego sms, ale tylko wtedy, gdy jestem sam w pokoju etc.

Gdy jestem w miejscu publicznym, to staram się nie, jednak to głupio wygląda. :O

Opublikowano

A może ona mu pisze tam kawały lub "sprośne" teksty wiesz jak to jest dziewczyna+chłopak :D i myślę że to normalne czasami sam też do siebie się śmieje ^_^.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Moim zdaniem jest to jak najbardziej normalne, ponieważ sama pisząc z niektórymi ludźmi na gadu, potrafię płakać ze śmiechu do monitora :D

Opublikowano

Każdy się czasem śmieje sam do siebie to jest normalne u człowieka :D

"Brotherhood of metal"

Opublikowano

Boże, to wszystko spada na dno.

Autorze -> Może całkowicie mamy nie pokazywać emocji, uczuć?

To jest normalne że czasem człowiek mówi sam do siebie, śmieje się czytając ciekawe rozmowy ;>

@ps. Nie spinaj dupy że nie masz nikogo z kim mógłbyś się pośmiać ;)

graphic.png

Opublikowano

No matko ludzie piszą z kimś, ktoś coś napisze głupiego/śmiesznego to co ma ciebie wołać i macie się śmiać razem? Każdy się może czasami sam pośmiać z czegoś niekoniecznie z kimś.. to jest zupełnie normalne. Gdyby się śmiał sam do siebie patrząc na ścianę to by było ciut dziwne.

Opublikowano

A jakby Tobie coś spadło i powiedziałbyś na głos kurwa to pewnie też choroba lub po prostu jesteś nienormalny o.O

Skoro siedzi z telefonem to logiczne że coś tam przeczytał albo zobaczył i się śmieje z tego.

Jeśli Ciebie przerażają ludzkie odruchy takie jak śmiech to polecam schowek w piwnicy i tam siedź.

Opublikowano

To jest normalne, ale przynajmniej jak przebywasz z bratem w jednym pomieszczeniu to powinien jakoś ciszej się zachować. Mnie też brat wkurwia, bo nawet jak ja jestem z nim w jednym pomieszczeniu, to on śmieje się normalnie przez nos.. Przychodzi do domu na szybko, zrobi rozpierdol i wyjdzie. A jak zwróce mu uwagę, to ma problemy że to ja mam jakieś nienormalne problemy..

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...