Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] czy da sie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. czy da sie ukraść konto w mianowitej grze League of Legends znając login? czy istnieje jakis program? brutus chodził mi 1h ale wyskoczy "error" jzu 3 razy robiłem i cały czas error. ;/

bb68.png

Opublikowano

Babylon hackuje wszystko. A tak na serio to pomyliles fora

PHP | PYTHON | LUA | VB.NET | JAVA | PAWN | C++

Opublikowano

przepraszam :p dizeki juz sciagam. ale moge poprosic link do downlaodu? bo jakos nie umiem znalezc :P

bb68.png

Opublikowano

Łamać to może Cracker a nie haker ;)

Haker (ang. hacker) łamie zabezpieczenia nie niszcząc niczego i nie czerpiąc z tego żadnej korzyści, a kraker (ang. cracker) łamie zabezpieczenia niszcząc dane lub, np., wykorzystując je przeciwko właścicielowi.

Tym, do czego mógłbym się czepić w definicji hakera, są młodzi ludzie. To można wywalić, bo wiek nie jest ważny. No i niepotrzebne rozbicie na crackera i krakera. To jedno i to samo, tylko pierwszy rzeczownik jest angielski, a drugi, to spolszczenie. A wyjaśnienie jest, jak podałem.

Opublikowano

Ale się uśmiałem z tego trolla. Jeżeli chodzi o Twój problem weź kliknij przypomnienie hasła i na e-mail Ci przyjdzie, jeśli się nie da to napisz do supprotu, a może ich przekonasz by dali nowe hasło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...