Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki jest wasz ulubiony support ?

Qadam

Jaki jest wasz ulubiony support ?   

56 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki jest wasz ulubiony support ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo często gram supami i jak dla mnie thresh i janna są op. Janna shield + dmg dla adc. NIe jednemu uratowałem tyłek.

Thresh dostaje bardzo często bana, ale jak już jest to enemy na bocie nei maa życia :)

Opublikowano

Nami - Fala, Heal, Dodatkowy DMG

Zyra - Roślinki (mini wardy na 30 sec), Stun, Podrzucenie, "Klatka"

Thresh - Latarnia <3, Przyciągnięcie, Odepchnięcie, Epic slow

Nida - Heal + A speed, Przeciwny adc nie ma życia :D

Sona - DMG, Heal, Stun

Leona - Świetne CC + Tanky

Opublikowano

Leona - dużo cc, świetny styl gry. Nic dodać, nic ująć. Dodam, że jest supportem, którego ogarniam najlepiej.

Sona to świetny support, heal + epicki ult do tf.

Janna jest kozacka, jej ult w trudnych chwilach pomaga, i to bardzo.

Shen i jego taunt jest tym, co kocham. Wolę go nawet bardziej za taunta, niż za ulta, poważnie.

Lulu to support, którego ogarniam dość dobrze. Jej speed pomaga przy doganianiu przeciwnika (przy ucieczkach mniej, bo ja raczej umieram, ratuję tylko adc).

To tyle. Hm, podsumowałem swoich ulubionych supportów i mam ochotę sobie zagrać Shenem na supporcie. :D

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Blitzrank, ponieważ przyciąganie jest bardzo fajnie, a jak mam ogarniętego gracza na mojej lini to jest bardzo dobrze.

1373794396-U336505.png

Opublikowano

leona , janna, sona, nami , lubie na je patrzeć bo fajne dubcie są więc miło sobie z nimi na lini być , tak więc polecam OP ulta agresywne i pasywne

Opublikowano

Karma , praktycznie adc tylko robi last hit na wroga i 2 trypy , a tak to tarcza , speed m. , unieruchomienie , slow i to spory . Sama w sobie jest trudna do ubicia więc nie musi wracać do bazy ze względu "hp" .

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Gdzie Fiddle ? Fear 3 sekundy OP

A tak to jeszcze Thresh, mimo że Nami nie mam kupionej to jak była w rotacji to bardzo dobrze mi się nią grało ... Hm... Janna jeżeli jest ogarnięty ADC i Ali jeżeli pickują Blitza co jest wątpliwe na moim pzm (Silver V) albo Thresha ... Lub też Leona w tym przypadku. :)

Po prostu dziamal ;]

Opublikowano

uwielbiam sone ma slowa ,daje swietny sustain na linii , i ten ult .

Tak samo nami ma nawet lepsze cc , ale gorszy heal .

No i janna to jest to ^^ kocham jej cc , tarcza co pare sekund z moca bariery :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Thresh to zdecydowanie mój ulubiony supp :) zajebiście się nim gra. Po za nim to leona,nami i lulu ( z caitlyn ^^ jest zajebiście).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...