Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Przekonanie do Lol'a ?

matysiakmatys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dużo osób gra w lola a mnie ta gra na pierwszy rzut oka odrzuca (tak jak na początku za pewne każdego minecraft). Czy możecie mi tu napisać, co w tej grze jest takiego fajnego, i zachęcić jakoś do zagrania w nią?

Opublikowano

Można się np nauczyć logicznie myśleć , trochę angielskiego da rade się nauczyć :P

-logicznie myśleć mam na myśli strategie

Opublikowano

Ref co 24h.

Ja to nie wiem czy bym ci polecił, jak to gdzieś ująłem od 1-15 lvl jest miło, ale później trafiają sie sami debile, tak zwani retardzi xD.

Ale tak jak @UP, trzeba sporo myslec

Opublikowano

Ta gra jest inna niż wszystkie. Znajduje się w niej wielu chempionów, a co najważniejsze osoba która będzie ładować kasę w tą grze nic nie otrzyma co jej pomoże w walce. O i pamiętaj o tym, że jak ci się trafią retardy do drużyny to chuj i przegrywasz :D

1373794396-U336505.png

Opublikowano

Jak dla mnie na poczatku jest ciezko dla nowych. Trafiaja sie non stop ludzie ktorzy juz sa prosami i robia reflinki a potem dziwic sie ze kogos to zniecheca do gry.

Fajne jest w tej grze ze jak grasz ze znajomymi to zawsze idzie sie posmiac ;) Wazne jest zgranie i odpowiednia ekipa ale solo tez sie mozesz fajnie pobawic.

Ja cenie sobie ta gre ze za kazdym razem jak zaczynam to jest cos nowego. Nigdy nie jest taka sama. Jednie co cwiczymy caly czas to nasze umiejetnosci w ta gre a nie maniaczymy calymi dniami po to zeby wbic jakis tam lev jak to jest w innych grach.

A pozatym jest cala darmowa. Nie tak jak np. w metinie ze "darmowa" a jak nie wydasz rl kasy to bedziesz 0.

@down

z takim podejsciem to nie dziwie sie ze przegrywasz 99% meczy

u1lc.png
Opublikowano

Mówicie, że solo, drużyny itp. To o co chodzi w tej grze? : D

masz zespoły po 5 graczy w kazdym (sa 2 teamy) jesli grasz na summoners rift i 80% gry zalezy od twoich sojusznikow a czesto trafia ci sie zjeby przez ktore przegrasz to jest najwiekszy minus ,a najwiekszy + tej gry nie musisz ladowac w nia kase zeby miec to co wszyscy a ci co laduja beda miec tylko skiny ktore nic nie daja liczy sie tylko twoj skill :)

Opublikowano

masz zespoły po 5 graczy w kazdym (sa 2 teamy) jesli grasz na summoners rift i 80% gry zalezy od twoich sojusznikow a czesto trafia ci sie zjeby przez ktore przegrasz to jest najwiekszy minus ,a najwiekszy + tej gry nie musisz ladowac w nia kase zeby miec to co wszyscy a ci co laduja beda miec tylko skiny ktore nic nie daja liczy sie tylko twoj skill :)

A jakie są mniej więcej wymagania sprzętowe do tej gry ? : >

Opublikowano

Nie ma jako takich, podaj swój sprzęt to powiemy ci czy będziesz mógł grać komfortowo

Heh nie mam kompa jeszcze xD. To znaczy mam starego laptopa i zbieram dopiero na kompa i nie wiem na jakim mi dobrze będzie chodziła. ; D

Opublikowano

Heh nie mam kompa jeszcze xD. To znaczy mam starego laptopa i zbieram dopiero na kompa i nie wiem na jakim mi dobrze będzie chodziła. ; D

jak nie kupisz jakiegos uzywanego gowna to wszystkie nawet te najtansze nowe pozowola ci na gre w lolu ( tansze mowie cos ala 1,5k zl za jednostke )

Opublikowano

jak nie kupisz jakiegos uzywanego gowna to wszystkie nawet te najtansze nowe pozowola ci na gre w lolu ( tansze mowie cos ala 1,5k zl za jednostke )

Jezeli wg ciebie "najtansze" komputery sa po 1500zł, to ja nie wiem jakiego Ty masz kompa i za ile, ale prosze cie, nie udzielaj sie jak nie wiesz. Za 1500zł mozesz zlozyc naprawde dobry komputer, a co wazne, nawet laik moze zlozyc sobie PC`a, wiec zlozony komputer do ktorego czesci kupisz za ~1500zł, mozna porownac do zestawu PC + monitor za 3k/3.5k zł. Co do LoL`a, ja tez z poczatku malo gralem bo mi sie ta gra w ogole nie podobala, lecz gdy zaczalem grac z kumplami to zmienilem zdanie co do tej gry, wg mnie to najlepsza "darmowa" gra na rynku. W tydzien opanowalem podstawy a przez poltora miesiaca wbilem maksymalny poziom i mniej wiecej wiem jakie skille ma kazda z postaci.

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

Gra jest bardzo ciekawa, obmyślanie strategii, bardzo dużo postaci, różne tryby , 100 sposobów na budowanie tych postaci, emocje w grze też są ;D czasem się trafi fajny team (ja dzisiaj trafiłem na team ogarniętych POLAKÓW! TAK! OGARNIĘCI POLACY, rzadko to się zdarza), te wkur*wy kiedy coś ci nie wyjdzie i satysfakcja jak walniesz penta killa... Gra się nie nudzi. Co chwile wprowadzają nowego championa, przedmioty, ciągle coś się dzieje. Pograj z 10 gier i się przekonasz.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...