Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] "SKILL" off

DeViiiL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie ostatnimi dniami mi nie idzie wgl gra nie macie czasem tak ze gracie jak "boty" ? i tu rada mam odpoczac od CA chwilowo czy co ?

9fhc.jpg

Opublikowano

pokombinuj z ustawieniami gry, może to ich wina =>

Ja proponuje dba wszystko na off a antyalliasing na 8x.

76561198090890807.png

Opublikowano

pokombinuj z ustawieniami gry, może to ich wina =>

Ja proponuje dba wszystko na off a antyalliasing na 8x.

A co mają ustawienia gry do skilla :O ?

674071459604241683421.gif

Opublikowano

No i oczywiście jeśli Ci nie idzie, to znak że pora na zwiększenie mouse sensitivity w CA:) No i oczywiście zmiana wszystkich broni na inne, nawet trochę gorsze. Będzie Ci się lepiej i przyjemniej grało. Ew. jeśli jakimś cudem nada byłoby źle, to dla rozluźnienia kilka dni sobie w qr i ft'ki popykać..

Opublikowano

No i oczywiście jeśli Ci nie idzie, to znak że pora na zwiększenie mouse sensitivity w CA:) No i oczywiście zmiana wszystkich broni na inne, nawet trochę gorsze. Będzie Ci się lepiej i przyjemniej grało. Ew. jeśli jakimś cudem nada byłoby źle, to dla rozluźnienia kilka dni sobie w qr i ft'ki popykać..

hmmm sadze ze to dobry wybor tylko qr nie psrawiaja mi "zabawy" ale sprobuje thx za rade

9fhc.jpg

Opublikowano

nie odstępuj od CA jak chcesz skilla zwiększyć.. Skill przychodzi z czasem, trenuj, graj dużo eli pro bo tam się czegoś idzie nauczyć, a jak grasz non stop eli 8na8 to bez sens... same plecojeby itd.. polecam eli pro naprawde jak ogarniesz eli pro na maxa to inne tryby będą już easy :)

JestemPolakiem!

Jak widać, bawię się na całego. Bo jak bawić, ..to na całego".

,,Bunkrów nie ma, ale jest zaje*biście" (-,-)

,,Co ty ku*wa wiesz o zabijaniu?!"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...