Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SpamBot by Haritirox.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio znalazłem SpamBot'a na kompie który robiłem z rok temu. Program robiłem jakby to powiedzieć gdy byłem zbytnio nie ogarniety. Ale program działa dobrze.
SpamBot wysyła wiadomość co pół sekundy , predkość można źmienić. Prosze uważać przy predkości 0,001 bo na nie których programach to zlaguje lub zatnie komputer. Program jest przeznaczony do programów komunikacji takiej jak Ts3, skype, gg, itp. Nie sprawdzałem na grach. Jeżeli wybrałeś predkość 0,5 sekundy i masz włączonego spam bota. Radze wyłoczyć go i zmienić predkość. A potem włąćzyć. Powód ? Zlagowanie komputera.

Screnshot:

VfFUNTt.png

Download link:

http://www.sendspace.pl/file/c4577d646f554e22cf3ddc8

Skan link:

https://www.virustotal.com/pl/plfile/89d84a2b41920520a5f988892176acad5174bb7a5a21b15179f99ec8ddbfbb4f/analysis/1373913808/

yiWCsl1.png
Opublikowano

Jezu kolejny? Takich spambotów jest od ch.... :( Ale dobra twórz dalej może coś fajnego zrobisz...

Opublikowano

Stusio czy ty czytałeś co napisałęm. Wrzuciłem go bo miałem go na komputerze. Wogle jak wróce do robienia tego, to nie będę , czegoś takiego robił. Hmm... Ale dzieki.

yiWCsl1.png
Opublikowano

działa na serwerach mc?

Stusio czy ty czytałeś co napisałęm. Wrzuciłem go bo miałem go na komputerze. Wogle jak wróce do robienia tego, to nie będę , czegoś takiego robił. Hmm... Ale dzieki.

mam problem http://img.pl/Ydqc

Opublikowano

@up system 32 czy 64 bit? na minecraft nie działa ponieważ (zakładam) kilka enter a nie Y byś musiał zmienić w opcjach minecraft ze czat za pomoca Entera sie otwiera

Opublikowano

@up system 32 czy 64 bit? na minecraft nie działa ponieważ (zakładam) kilka enter a nie Y byś musiał zmienić w opcjach minecraft ze czat za pomoca Entera sie otwiera

32

Opublikowano

@up
Mi działa. Nie wiem. Zaraz ściągne i posprawdzam. Spróbuje naprawić C# i sprawdzić. Spróbuj ściągnąć jeszcze raz. Mi bynajmiej działa. Ale jesze posprawdzam.

@edit
Jeżeli jeszcze komuś nie działa. To spróbuje to naprawić/przerobić. Poniewarz skasowałem bibloteke spambota.

@down
Miałem właśnie pisać o .NET. Ale rozmyśliłęm się bo myślałem, żę tylko pod pliki Javy.
Bot powiadasz. To zależy do jakiej gry i na jakiej zasadzie.

yiWCsl1.png
Opublikowano

@up

Mi działa. Nie wiem. Zaraz ściągne i posprawdzam. Spróbuje naprawić C# i sprawdzić. Spróbuj ściągnąć jeszcze raz. Mi bynajmiej działa. Ale jesze posprawdzam.

@edit

Jeżeli jeszcze komuś nie działa. To spróbuje to naprawić/przerobić. Poniewarz skasowałem bibloteke spambota.

już wiem dlaczego mi nie działa nie miałem wgranego .NET 2.0 dla Windows teraz chyba zadziała sprawdze i dam znać ;) A mam do cb pytanie czy umiał byś zrobić bota pod gre ?:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...