Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z nowymi zbrojami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wgralem te zbroje:

http://www.mpcforum.pl/topic/714827-dl-nowe-zbroje/

te eyvil.eix .epk wgralem do packa dodalem wpis * eyvil do indexu wgralem wpisy do item_proto i do item_list wgralem te msm do roota i wpisy na serwer i dlaczego nie widze ikon zbroi i jak zaloze to pojawia sie meicz wbity w ziemie ??

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

@ref

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

To tak moim zdaniem tekstur nie masz wgranych skoro jak zakładasz to wbija cie w ziemie poprostu wygeneruj plik msm. dla każdej klasy jak nie widzisz ikon to ich tez nie wgrałeś nie dodawałem tych zbroi akurat ale to ciężkie nie jest jak dodasz już jedna zbroje to dalej będziesz miał już z górki

zbroje ciężej się dodaje niż mieczyk czy coś wystarczy popróbować. poczytać na tym forum jest wszystko.

Ikony to jest opowiedziany plik icon dodajesz ikony zbroi dodajesz zapytania do pakera z nazwą fotki w tga poprostu co ma wiecej spakować packer.

item list i item proto po obu stronach (client\serwer) oczywiście

Msm jest odpowiedzialny za tekstury zbroi.

Opublikowano

To tak moim zdaniem tekstur nie masz wgranych skoro jak zakładasz to wbija cie w ziemie poprostu wygeneruj plik msm. dla każdej klasy jak nie widzisz ikon to ich tez nie wgrałeś nie dodawałem tych zbroi akurat ale to ciężkie nie jest jak dodasz już jedna zbroje to dalej będziesz miał już z górki

zbroje ciężej się dodaje niż mieczyk czy coś wystarczy popróbować. poczytać na tym forum jest wszystko.

Ikony to jest opowiedziany plik icon dodajesz ikony zbroi dodajesz zapytania do pakera z nazwą fotki w tga poprostu co ma wiecej spakować packer.

item list i item proto po obu stronach (client\serwer) oczywiście

Msm jest odpowiedzialny za tekstury zbroi.

To kurwa wgralem wszystko i chuj nie dziala a dodalem wpis do indexu do item list itd...

Mój pro złomek:

Opublikowano

Po pierwsze nie klnij ;) Po drugie dodałeś do icon icony ? dodałeś wpisy do icon ?

Bez wpisów do icon na 100% nie zadziała ..

DPFt2G3.png

Opublikowano

Po pierwsze nie klnij ;) Po drugie dodałeś do icon icony ? dodałeś wpisy do icon ?

Wszystko wgralem a ikony itd są w pliku eyvil.eix i .epk dodalem wpis do indexu gdyz eyvil to nowy plik

Mój pro złomek:

Opublikowano

Głupoty, głupoty i jeszcze raz głupoty.

Jeśli nie masz ikon to i tak możesz założyć zbroję

Tutaj jest błąd po stronie msm

Są w tej paczce pliki msm?

Opublikowano

Głupoty, głupoty i jeszcze raz głupoty.

Jeśli nie masz ikon to i tak możesz założyć zbroję

Tutaj jest błąd po stronie msm

Są w tej paczce pliki msm?

Są w tej paczce pliki msm wgralem do roota wgralem wpisy do item_list i item_proto w locale_pl dodalem te nowe pliki do packu i dodalem do indexu praktycznie wszystko zrobilem i nie widze ikon i modeli i jak zaloze to jest miecz wbity w ziemię WTF ?

Mój pro złomek:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...