Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z ikonkami oraz oknami na Triador PL

rkkr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mój problem polega na tym iż, zainstalowałem Kamer moda 2012 SF 15072013_2 na nowo pobranym kliencie Metin2 PL

Mod oczywiście działa, ale zmieniła się czcionka na dużo mniejszą, poginęły niektóre ikonki w ekwipunku, np. zamiast podręcznika gracza i wielu jeszcze innych ikonek jest puste okienko. Oczywiście po kliknięciu w okienko dany przedmiot się uruchamia.

Nie wyświetlają się także okna po kliknięciu w misję, wyskakują tylko gołe napisy bez obramowania. Czy istnieje jakiś sposób na te błędy ???

Jest jeszcze jeden problem. Po wyjściu z gry, po kilku sekundach wyskakuje info "Wystąpił problem z aplikacją metin2client.exe i zostanie ona zamknięta"

Mój sysrem to XP home.

Opublikowano

Co do tego problemu z mt2.exe na forum Mt2.pl w dziale "Problemy techniczne i bugi" jest poradnik jak temu zaradzić, sprawdzałeś?
Jeśli chodzi o brak texturek to nie znam się na tym za bardzo ale spróbuj skopiować pliczki z "pack" w Triadorze odpowiadające za wygląd itemków do "pack" w Kamer Modzie.

Opublikowano

:) no tak, tutorial przywracania sygnayurek jest dość jasno opisany, niestety przekracza to moje siły :) w związku z tym, mam pytanie, czy podjął by się ktoś naprawienia buga z sygnaturkami ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...