Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] CrossFire EU czy zwykły ?

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witka.

Takie pytanko odnośnie Cross Fire. Opłaca się pobrać tego nowego CF'a Europę czy lepiej grać na starszej wersji NA ? Bo mam konto na NA ale nie wiem, czy na Europejskie serwery się nie przerzucić.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Dzięki :)

Tak też myślałem, zainstalowałem już ale wolałem spytać, jak ma się sytuacja.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ja ci polecam NA. Ostatnio hackerów wogóle nie widać, raz mi się tylko na CW trafili. Polaków też dużo gra, chociaż nie mogą już kont zakładać.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Ja ci polecam NA. Ostatnio hackerów wogóle nie widać, raz mi się tylko na CW trafili. Polaków też dużo gra, chociaż nie mogą już kont zakładać.

Ja niby mam tam konto już założone z 3 lata temu ale nie wiem, czy mnie dopuszczą.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

To prawda, ale podobno konta założone przed listopadem czy październikiem nie będą dopuszczane.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

To prawda, ale podobno konta założone przed listopadem czy październikiem nie będą dopuszczane.

Tak, ale jeśli miałeś konto przed wprowadzeniem blokady to możesz dalej grać :)

Po blokadzie jeśli nawet założy ktoś Ci konto w Ameryce to i tak w Polsce nie będziesz mógł grać, chyba że zmienisz ip na Amerykańskie :)

Opublikowano

Po blokadzie jeśli nawet założy ktoś Ci konto w Ameryce to i tak w Polsce nie będziesz mógł grać, chyba że zmienisz ip na Amerykańskie :)

Konto mam i dalej działa, zobaczę jak się gra.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Hah bardzo ciekawe bo mi zakładał ostatnio kolega z Anglii konto i musiał się on tylko na nie zalogować a teraz mogę je normalnie używać więc jeśli masz sobie nabijać posty przestań to robić bo walisz ściemę ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...