Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Specjalista broni dwuręcznej

slawko98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy specjalista broni dwuręcznej rasy człowiek jest dobrym wyborem obecnie mam 32lvl i gra mi się dobrze , ale co w późniejszych etapach gry? czy sobie poradzę czy będę padał na pierwszym lepszym bossie?

Opublikowano

Niestety jest niezbyt dobrym wyborem, dla GWF pasuje bardziej półork, na end game będziesz miał trudności człowiekiem.

Odkrywca
Opublikowano

Jakie trudności jak niezbyt co ty pierniczysz ?
Mam 60 lvl specjalista i nie mam żadnych trudności z bossami w grach PVP mam przewagę prawie nad każdym przeciwnikiem to samo w grupach wystarczy odpowiednie z balansowanie mocy oraz zainwestowanie trochę DA (diamentów astralnych) w eq...
Dodam że także moją rasą jest człowiek...

Opublikowano

Jakie trudności jak niezbyt co ty pierniczysz ?

Mam 60 lvl specjalista i nie mam żadnych trudności z bossami w grach PVP mam przewagę prawie nad każdym przeciwnikiem to samo w grupach wystarczy odpowiednie z balansowanie mocy oraz zainwestowanie trochę DA (diamentów astralnych) w eq...

Dodam że także moją rasą jest człowiek...

Nie chodzi mi o klasę, ale o rasę, człowiek nie ma bonusów potrzebne GWF a półork jest w sam raz ma pierwszo i drugorzędne statystyki i grając tak napewno ma wiele korzyści od człowieka.

Odkrywca
Opublikowano

Człowiek jest klasą dla wszystkich umiejętności dobrze że nie wybrał niziołka... Znowu dużo tym orkiem nie zyska.

Opublikowano

Człowiek jest klasą dla wszystkich umiejętności dobrze że nie wybrał niziołka... Znowu dużo tym orkiem nie zyska.

Człowiek jest pośrednią klasą dla wszystkich, więc każdy go może wziąć, ale są inne rasy przystosowane dla danej klasy.

Opublikowano

Dobra czyli nie wybrałem najgorzej i nie zakładać nowej postaci?

Można powiedzieć, że gorzej mogłeś trafić, jeśli chcesz zostań przy obecnej postaci i graj nią.

Opublikowano

a co jesli wybrałem diablę? szczerze nie patrzyłem na statystyki lecz wygląd ;/

Procesor: Intel Core i5-6400 3.3GHz (Turbo)   Karta graficzna: Gigabyte GTX 1060 6GB Windforce OC    Płyta główna:  MSI B150M Mortar

Zasilacz:  Antec VP 500    Dysk:  SSD 240GB + HDD 1TB    RA M:  4x4GB Kingston HyperX FURY 2133MHz CL14   Obudowa: SilentiumPC RG3

Mysz: Razer Viper Mini   Klawiatura: IBOX Aurora K-4   Monitor: iiyama XU2490HS-B1

Opublikowano

kurde ;/ fajnie gra mi się 2h, tylko ta moja rasa... Mam co prawda dopiero 14lv (niecały dzień). Patrząc na rasy pod speca to oprócz półorka chciałbym wypróbować krasnoluda. Dobry tok myślenia?

Procesor: Intel Core i5-6400 3.3GHz (Turbo)   Karta graficzna: Gigabyte GTX 1060 6GB Windforce OC    Płyta główna:  MSI B150M Mortar

Zasilacz:  Antec VP 500    Dysk:  SSD 240GB + HDD 1TB    RA M:  4x4GB Kingston HyperX FURY 2133MHz CL14   Obudowa: SilentiumPC RG3

Mysz: Razer Viper Mini   Klawiatura: IBOX Aurora K-4   Monitor: iiyama XU2490HS-B1

Opublikowano

kurde ;/ fajnie gra mi się 2h, tylko ta moja rasa... Mam co prawda dopiero 14lv (niecały dzień). Patrząc na rasy pod speca to oprócz półorka chciałbym wypróbować krasnoluda. Dobry tok myślenia?

Oczywiście, że możesz, tylko, że półork ma korzystniejsze bonusy dla specjalisty.

Opublikowano

Siła-Zręczność= Statystyki, których specjalista powinien mieć najwięcej, a półork ma ich więcej niż człowiek. Ja bym zaczął od nowa 30 lvl to kwestia maksymalnie 2 dni (ja w 4 nabiłem 60), a na 60 lvlu szansa na krytyczne uderzenie jest bardzo przydatna i połączona z kradzieżą życia i siłą, daje bardzo dobrą postać na epickie podziemia i sprawdza się w pvp.

Opublikowano

ok, a co powiecie o tych specjalizacjach jak niszczyciel (i tamte dwie pozostałe) ?

Opublikowano

Hmm, nie bardzo rozumiem pytanie, bo niszczyciel to skill specjalisty, który uaktywniasz na TAB. Opisz te dwie pozostałe specjalizacje, bo nie bardzo wiem o czym piszesz ;P

@

Aaaa już wiem o czym piszesz :P

Ja dodawałem wg własnego uznania. Poczytaj opisy featsów i dodawaj w to, czego potrzebujesz.

Opublikowano

Hmm, nie bardzo rozumiem pytanie, bo niszczyciel to skill specjalisty, który uaktywniasz na TAB. Opisz te dwie pozostałe specjalizacje, bo nie bardzo wiem o czym piszesz ;P

Chodzi mu pewnie o drzewka talentów. Niszczyciel i prowokacja są typowo do pvp i pve, wartownik już bardziej na pve.

Opublikowano

@Maximus460

Już wiem, domyśliłem się po wysłaniu posta :D

---

Tutaj już musisz się nastawić na to, co masz zamiar robić na 60 lvl'u. Ja osobiście wybrałem środkowe drzewko i nie żałuje!

Opublikowano

Chce zrobić postać do pvp skoro mówisz, że fabułę główną można przejść w 4 dni :) Wachałem się pomiędzy pierwszym a drugim drzewkiem, ale już wcześniej byłem bardziej nastawiony na niszczyciela ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...