Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy dam radę?

SebaProx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Mam pytanie czy od jutra (mam już 1226kasy) dam radę do soboty-niedzieli uzbierać 6300? Ile gier dziennie bym musiał wtedy grać by uzbierać ok. 1000 kasy?

Opublikowano

Tak, powinieneś dać radę. Ja w tydzień, grając 7-8 gier dziennie tyle uzbierałem. Liczy się 1 wygrana dnia przede wszystkim ;) I zalecam grać aramy, bardziej się opłaca niż normale.

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Jak bedziesz pisac takie idiotyczne tematy to nigdy nie wbijesz.

@edit. nie rozumiem ostrzezenia. Gosciu zapytal sie czy wbije wymagana ilosc IP czy tam expa, to mu napisalem, ze jezeli wciaz bedzie zakladal takie tematy to nigdy nie wbije, nie rozumeim toku myslenia niektorych moderatorow no ale ok, niech bedzie.

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

Jeden mecz = 70-120 PZ(liczmy po 90 PZ)

90 razy 11 = 990 PZ, czyli w przybliżeniu 1k PZ

Środa, czwartek, piątek, sobota, niedziela = 5 dni

1k pz razy 5 = 5k PZ

5k PZ + 1226 = 6226, czyli w przybliżeniu 6.3k

Musiałbyś grać 11 meczy dziennie, by uzbierać do niedzieli 6.3k PZ.

Opublikowano

Wszystkie wyniki PZ zaokrąglałem do góry, więc winy dnia mogą wliczyć się w wyprostowanie tych wyników.

10-11 meczy dziennie i będzie 6300 PZ na championa, którego chcesz kupić.

Polecam kupić Dopalacz PZ(najlepiej na czas):

3 dni - 520 RP, bądź 1 dzień - 290 RP.

Jeśli masz niepotrzebne RP na koncie, to możesz zakupić boosta, który o wiele poprawi sytuację Twoich PZ. ;)

Opublikowano

Jak bedziesz pisac takie idiotyczne tematy to nigdy nie wbijesz.

@edit. nie rozumiem ostrzezenia. Gosciu zapytal sie czy wbije wymagana ilosc IP czy tam expa, to mu napisalem, ze jezeli wciaz bedzie zakladal takie tematy to nigdy nie wbije, nie rozumeim toku myslenia niektorych moderatorow no ale ok, niech bedzie.

Gdybyś umiał czytać to byś wiedział, że chcę wbijać od jutra :)

Poza tym twoja wypowiedź nie wnosi praktycznie nic do tematu i zmarnowałeś

sobie wymyślaniem tej głupiej wypowiedzi 5min twojego życia.... ;P

@UP

Kurde gdybym miał tyle RP ;P to bym może zakupił, ale nie chcę wydawać tyle kasy na grę, ponieważ i tak dużo już wydałem.

@3UP

Dzięki! Bardzo mi pomogłeś :)

Jednak twoja wypowiedź przypomniała mi, że jestem słaby z matmy ;d XDD

Ps. Spokojnie wbiję tą kasę....dziś na luzie zagrałem ok. 9 gier (7 na moim koncie i 2 na kolegi) i łącznie zarobiłem ok. 700 (trochę za dużo na botach łatwych grałem xD).

Opublikowano

@UP

Kurde gdybym miał tyle RP ;P to bym może zakupił, ale nie chcę wydawać tyle kasy na grę, ponieważ i tak dużo już wydałem.

@3UP

Ps. Spokojnie wbiję tą kasę....dziś na luzie zagrałem ok. 9 gier (7 na moim koncie i 2 na kolegi) i łącznie zarobiłem ok. 700 (trochę za dużo na botach łatwych grałem xD).

@UP

@3UP

Co? Nie bardzo rozumiem. Czy ja napisalem ze chcesz wbijac te IP od dzisiaj? Kto tu nie umie czytac? To po pierwsze, po drugie, nie pisalem tej wypowiedzi "5 minut" tylko 15 sekund, pamietaj, ze nie kazdy jest tak glupi jak Ty i mysli na wyslowieniem sie w nieskonczonosc, po trzecie, zacytuj fragment mojej wypowiedzi w ktorej napisalem, ze chcesz wbijac PZ od dzisiaj, nie od jutra, z niecierpliowscia czkeam.

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

@UP stop!nie mam zamiaru się kłócić, ale tu akurat masz racje...oddaję honor....;p

Chociaż i tak twoja wypowiedź nie za bardzo wnosi coś do tematu tego wbijania PZ.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...