Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pobranie BF3

`Detox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pewne pytanie czy jak pobiore bf'a z konta kumpla na originie a potem przeloguje sie na swoje gra bedzie sciagnieta czy bede ja musial pobierac od nowa?Poniewaz planuje zakup keya do bf'a ale pieniadze na koncie bede mial dopiero jutro a z tego co slyszalem pobranie bf'a troche trwa wiec chcialbym miec to juz z glowy i od razu bo dostaniu keya moc odpalic gre :)

dtxx.png

Opublikowano

Jeśli zaczniesz pobierać BF3 ze swojego konta to poczekaj kilka sekund aż będzie ok. 1mb i spauzuj

Następnie przerzuć cały katalog BF3 od kumpla tam gdzie pobiera ci Twój origin skopiuj i to wszystko

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

Jemu chodzi o to, że zaloguje się na konto kumpla u siebie na komputerze i jak pobierze BF3, to czy będzie on na jego koncie. Przynajmniej tak to zrozumiałem i jeśli się nie mylę to jak już go pobierzesz z kumpla konta to będzie on zapisany na twoim komputerze, czyli normalnie będziesz mógł odpalić ze swojego konta.

Opublikowano

no tak ale ścieżka pliku będzie na kumpla orgin, a jak on się zaloguje na swój orgin nie będzie miał w zakładce gry widocznego Battlefielda

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...