Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Fireteam

Why

Rekomendowane odpowiedzi

Arcymistrz
Opublikowano

Cześć.

Gram na tym ostatnim co jest Fireteam i zombi.

Jak zdobywać najwięcej pkt? Zabijać ich na headshooty albo 3/4 strzaly czy lepiej bić w nich ileś tam.

Ja miałem 76 killi, a koleś 56, a miał więcej punktów niż ja.

Jak to jest z tą punktacją?

Arcymistrz
Opublikowano

Nic mi nie pomogłeś.

Mi chodzi o to jak zdobyć więcej punktów - zabijać na 2/4 strzały czy bić więcej, bo nie wiem jak koleś z mniejszą ilości zabitych ma więcej punktów (w tym samym czasie zaczęliśmy grać w tym pokoju)

Opublikowano

Ma mniej zabitych, bo np. nawalał w zombiaka tego dużego a ktoś mi sksuł jak to się mówi, a punkty tutaj są za zranienia

a jeśli ktoś używa flamethrowera/caltropsy, to on nabija o wiele więcej punktów niż zwykła broń przy niskiej śmiertelności. Po prostu - są bronie z dużym dmg i małym, a punkty lecą za właśnie samo zranienie, nieważne jaką siłą.

Opublikowano

xD Widzę, że masz takie nudne życie, że zacząłeś w combata grać :D Co do pkt to najwięcej ich nabijasz na blacklungu lub cabin fever. Bierzesz jakieś MG i pkt same się prawie nabiajają. Ew speca(18k GP) i flamethrower za 5k GP. Ja ostatnio miałem jakieś 350 k w 12 rundzie około.

674071459604241683421.gif

Arcymistrz
Opublikowano

xD Widzę, że masz takie nudne życie, że zacząłeś w combata grać :D Co do pkt to najwięcej ich nabijasz na blacklungu lub cabin fever. Bierzesz jakieś MG i pkt same się prawie nabiajają. Ew speca(18k GP) i flamethrower za 5k GP. Ja ostatnio miałem jakieś 350 k w 12 rundzie około.

Gram 2 dzień i mam takie 3 ptaszki XDD <SGT? o.O>

No ok, dzięki.

Jak mam siedzieć i się nudzić to wolę w CA pograć :D

Cls.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...