Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Epicki cave system!

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Otóż grając na moim zwykłym, survivalowym świecie odkryłem niesamowicie wielką jaskinię... cały czas gubię się w odnogach, jest po prostu GIGANTYCZNA, cały czas nie odkryłem całej, cały czas ograbiam ją z minerałów.

Po jakimś czasie nasunęła mi się myśl, by to przeskanować XRAYEM i zobaczyć jak to jest wielkie. Nie udało mi się jednak zainstalować moda.

Teraz wpadłem jednak na pomysł, ABY UŻYĆ MC- EDITA!

Otworzyłem mój save, zjechałem pod ziemię... i zatkało mnie. Pierwszy raz widzę coś takiego!

Sami zobaczcie (NATURALNIE GENEROWANE A ŚWIAT SURVIVAL :D)

311t5i1.jpg

;O

Co wy sądzicie? Duży, czy taki sobie? Co ciekawe, takie skupisko jaskiń jest tylko jedno, potem już standardowo lecą po kilka odnóg.

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Seed: -8192756482472575969

Kordy: -134.78, 93.0, 200.3

:D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

o... Ja cie... Fajny cave system :O

dam link koledze :D

Mój kanał na YT- Wymiatacz! Recenzje i nie tylko

Lubię pomagać

Opublikowano

Swoja droga kordy prowadza na wierzch gory. Trzeba kopac w dol zeby dotrzec do jaskini, b. To bardzo latwe ;)

Opublikowano

O fajny Tutorial ! -.- Nie ten dział ! Lepiej by to wyglądało w nowości, jako nowe generowania :D

Spokój wewnęterzny to klucz do poprawnego korzystania z internetu.

EUNE%20Buster_eune_238_1_logo.png

Opublikowano

O fajny Tutorial ! -.- Nie ten dział ! Lepiej by to wyglądało w nowości, jako nowe generowania :D

Jaki tutorial? Ja sie tylko chwale wielkim cave systemem jaki niechcacy odkrylem..

Opublikowano

O tym w mordę.. jakie to jest wielkie :D no stary super dzięki też za kordy gratulacje odkrycia takiego czegoś a przypadkiem to odkryłeś ?.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

@up tak! Chcialem zrobic sobie kopalnie diamentow uzywajac systemu tuneli ktory nie pozwala na przeoczenie jakiegokolwiek surowca. Kopie a tu jeb, woda. Wyplywam i jestem w wawozie. Potem zaczalem ja odkrywac i ciagk nie odkrylem calosci :O pokaze wam moze screena z singla, bo jak zachodzi slonce i widac we mgle bedrockowej wiszaca wyspe w przecieciu dwoch wawazow to wyglada to epicko, cos jak wiszace pokoke testiwe z Portala..

Te kwadratowe tunele na samym dole to moja "kopalnia diamentow" :D swoja droga znalazlem tutaj tez wielką rudę. :)

Opublikowano

Masakrycznie wielkie to, jaram się. Ja zawsze miałem albo mniejsze, albo w ogólnie nie miałe cave systemów, gratulacje!

OndteAw.png

Opublikowano

Dzieki ;)

Opublikowano

Ref :3

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mimo, że wydaje mi się, że jest raczej dość zwyczajny, to rzeczywiście spory. ;) Na pewno przyjemnie się po nim chodziło. ^^

Opublikowano

Mimo, że wydaje mi się, że jest raczej dość zwyczajny, to rzeczywiście spory. ;) Na pewno przyjemnie się po nim chodziło. ^^

Zaraz dam screeny, widoczki są epickie :D

Opublikowano

Moim zdaniem nie ma tu nic wielkiego, Często grając kiedyś na survivalu spotykałem takie Cave-Systemy, a nawet większe ;)

Opublikowano

Tadam! Ten rozjazd korytarzy jest najlepszy :D

2wf7hxd.png

Podczas zachodu słońca super wygląda ale mostek z cobbla zepsuł cały efekt :(

25a528g.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...