Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KOMPUTER DO 3500 ZŁ

TED™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, witam!

Piszę w sprawie komputera głównie do gier, otóż chcę sprawić sobie sprzęcik do 3500 ( moze wykraczac o 200-300zl), chodzi głównie o skrzynkę do 3500zł, jezeli nie sprawiłoby wam to kłopotu to prosiłym o dobranie klawiatury,monitora najlepiej LG ( 24-27 cali) i innych dupereli a sam to kupie już oddzielnie, dzięki z góry i sorry za kłopot ;) I przy okazji prosiłym aby procek najlepiej był i7.

Opublikowano

Jak są te M1 550/650W to wy dajecie G1, jak był G1 to dawaliście inny shit. Nie rozumiem :D Jeszcze w Brutusie

http://www.morele.net/inventory/info/jgCPSq/

Modularny zasilacz to taki bajer, nawet w przypadku Brutusa (no chyba, że ten Deus G1, bo ma kable w grubych oplotach i przy układaniu mogą być problemy).

Oprócz 4/8EPS (przedłużka need) wszystko jest pochowane.

Opublikowano

Do gier i inncyh rzeczy w takim razie, chce zeby byl to solidny sprzet

Ale ja wiem, że nie tylko do gier. Ale czy w tych "innych rzeczach" znajdą się zadania, które lubią więcej niż 4 wątki jaja ?

Opublikowano

8 wątków przyda się jedynie przy obróbce filmów, ale jeśli tak strasznie chce to można mu tą i7 2600 wklepać, kolega ma i jest dumny :D.

Tylko że on kupił kompa od typa co się nie znał xD, i kompa za 2,5k miał :D.

i7 2600

12 gb ramu ddr3

550ti

mobo nie znam ;x

i zasilacz 600w jakiś tam ;p o/c na nim nie zrobi więc nic lepszego mu nie potrzeba a fc3 na ultra leci luzacko.

graphic.png
Opublikowano

8 wątków przyda się jedynie przy obróbce filmów, ale jeśli tak strasznie chce to można mu tą i7 2600 wklepać, kolega ma i jest dumny :D.

Tylko że on kupił kompa od typa co się nie znał xD, i kompa za 2,5k miał :D.

i7 2600

12 gb ramu ddr3

550ti

mobo nie znam ;x

i zasilacz 600w jakiś tam ;p o/c na nim nie zrobi więc nic lepszego mu nie potrzeba a fc3 na ultra leci luzacko.

Tak luzacko, że średnio 35FPS ;3

http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=67735&s=73104&s=77565&s=77612&s=73500&s=54407&s=77552&s=73969&s=63363

Moja propozycja.

Opublikowano

W.g mnie to nie jest źle tyle to ja przeciętnie w cs'ie mam -,-.

To powodzenia w ustrzeleniu kogokolwiek.

W zależności od silnika, ale 45FPS to IMHO takie minimum, a najlepiej 50+.

Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...