Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Loot sniperek ?

Ziioomal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Gdzie dropne sniperki , znam 2 dobre miejsca
Pierwsze z nich to lotnisko (jakiś miesiąc temu 1 serwer 1 snajpa ) lub camp splinter/West boulder.
Pytanie gdzie większy loot sniperek albo boxów ?

Opublikowano

Często są w "ItemBox" na np. Lotnisku, Stacji meteorologicznej lub też Norad Military Base obok helikoptera. :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Może inaczej gdzie lepiej loocić :
West boulder czy Lotnisko ?
@EDIT
BTW.Panowie z góry proszę czytać ze zrozumieniem.
"Pytanie :GDZIE WIĘKSZY LOOT SNIPEREK ALBO BOXÓW"
A nie z czego dropi...

Opublikowano

Bardziej opłaca się loocić na lotnisku tzn. jest więcej item boxów i chyba bliżej jest do safe zona tyle , że jest tam więcej zombie . Ja na serwer znajduje tam od 1-3 skrzynek w 2 miejscach - 1. Na lewo od ciężarówki na zielonych skrzynkach 2. Po drugiej stronie wieży "kulki" na zielonych skrzynkach i obok

Opublikowano

Safe MPCforum jest mi obojętny bo mam global inventory na całej mapie ;p tak czy inaczej dzięki za odpowiedź a i jeszcze jedna sprawa , co ile się respią te boxy (mam prywatny serwer)

Opublikowano

Ja svd wczoraj z kumplem znalazłem w clearview była na biurku xD Ale na lotnisku i w norad często są.

76561198033711010.png

Opublikowano

Ja bym ci polecał trochę patrzeć w clearview ponieważ tam dużo graczy było lub przechodziło i może ktoś wyrzucił lub zginął ja kiedyś znalazłem w cv znajperke z 5 nabojami bo jakiś gracz padł dlatego lepiej pacz ale pamiętam że gdzieś jeszcze dropiło.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Zacząłem lootować boxy na prywatnym serwerze , może ktoś podać mi ich lokalizacje ?
Aktualnie widziałem 2 lokalizacje:
1.Od głównego wejścia na lewo przy hammerze zazwyczaj jest koło niego

2.Kawałek dalej są schody i rozbity helikopter (kolejny budynek) przy helikoperze.
Zna ktoś jakieś inne ?

Opublikowano

@up

West Boulder Meteorogical Station - wieża

Blaster znalazłem w camperze w Loco Mountain campsite.

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Opublikowano

Dzięki , ale na razie chodzi mi o norad , wiem że na pewno są jeszcze z 2/3 miejsca , jak ktoś poda poleci like ;p

W Norad jest gdzie ten tunel i w lewo jest taka "szpara" to tam też jest sniperka m4 zawsze też jest przy helikopterze raz znalazłem.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Osobiście polecam West Bulder lub Norad :) W west bulder co 4-5 serwer jest snajperka ( VSS/AWM/M107 ) a na każdym prawie serwerze znajdzie sie od 1-2 skrzynek :) Tak że po 2h lootowania są itemy na 5 tygodni zabawy... ( OCZYWIŚCIE Z PERSONALAMI NA WB ._. ) Norad też jest przyjemnym miejscem ponieważ jest bliżej do safezonu... Jednak minusem jest to że jest bardzo dużo miejsc w których może być skrzynka, a rzadko tam jest :-) Polecam oba miejsca :)

Opublikowano

Pan up ma rację , temat można zamknąć.
WEST BOULDER RZĄDZI , wchodzę na serwer i z jednego serwera 6 boxów ! największa ilość zdobytych boxów przeze mnie w czasie 10-15minut.
Dzięki za odpowiedzi. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...