Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pyranie]Level przy nicku

Sodema Noob :)  

5 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy da? Level przy nicku?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest sens dawania tego? Otóż dlaczego pytam:

Jestem graczem Metin2 od 2008 roku i gdy zaczynałem grę jeszcze nie było tego i mój nick wyglądał prosto (np. Przyjazny Kongo) ,lecz po wprowadzeniu leveli nick zmienił się na (Lv.1 Przyjazny Kongo)

Wtedy zaczęły się żale graczy dlaczego dają ten cholerny level przy nicku ,ponieważ np. można było sobie wcześniej założyć słabszy ekwipunek i chodzić po mieście ,a teraz będzie ciągłe "Podekspish?" ,lecz byli również tacy ,którzy byli za daniem tego levela w nicku by np. wiedzieć z kim się walczy.

Dlatego pytam się was: Czy dopisywać level postaci obok jego nicku czy nie i dlaczego?

Edit:

Tu wrzucam screena jak wygląda nazwa postaci po wprowadzeniu levelu obok nicku (prawie każdy widzi taki tekst jak ten na obrazku ;) )

2dtyz2f.jpg

Opublikowano

Jeśli kolor nicku nie jest do czegoś przeznaczony to możesz użyć właśnie koloru żeby zaznaczyć różnice w poziomach. np na zielono będziesz widział kogoś, kto ma od ciebie level mniejszy niż 'ileśtam' a w tym samym czasie ta osoba widzi cie z nickiem czerwonym. różnica w poziomach nie przekraczająca danej granicy nie zabarwi nicku.

pasek_4oo_6o.jpg

Aktualny poziom zła: 75 punktów ostrzeżeń.
Achievements:
  • 22 zajebiste posty oznaczone czerwonym kółeczkiem
  • 1 urażony modek - dwa razy! (Istny Diabeł)
  • 4365 userów forum, którym powiedziałem smutną prawdę
Opublikowano

Moim zdaniem lvl przy nicku powinien być.

Pamiętam, że za dawnych czasów wystarczyło, że ci się broń lekko świeciła i już spam na PW w stylu "Który lvl?", "Poka broń" itd...

Na privach - tylko i wyłącznie lvl przy nicku - Pvp to esencja gry, a nikt nie chce się nadziać na jakiegoś koxa i zaliczyć deda ;<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...