Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 3 pytanka małe

gosc55598

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Jutro zamierzam zakup Battlefield 3.

1. Mój kolega kupił go jakiś tydzień temu i zainstalował wszystko ładnie :) ale po zalogowaniu na battlelog-a nie widzi mu gry.
Ciekawostka: Przy instalacji zarejestrował się przez program - Czy to może być przyczyną ?

2. Jeśli Battlefield 3 [pirat - pobrałem go tylko dla zobaczenia czy mi pójdzie] wszedł na High to i tak mogą być problemy z zacinaniem się MP?

3. Podobnie jak w 1pkt. - jak dokładnie sie zarejestrować na origin żeby wszystko poszło gładko bez żadnych rozczarowań ?
Dokładniej chodzi mi o rejestracje programową (przy instalacji) czy lepiej stronka ? Jak wy się rejestrowaliście ? :)

Za wszystkie odpowiedzi bardzo dziękuję z góry i pozdrawiam :)

Opublikowano

1. Niech kolega uaktualni gręz poziomu Orgin lub spróbuje naprawić instalację. ( Prawy przycisk myszy w orgin na okładkę Battlefield 3 )

2. Jeżeli wcześniej grałeś , nie będziesz miał problemów z grafiką, dużą rolą w multiplayer jest prędkość łącza ( ping ) minimum 1Mb/s.

3. tutaj masz całą prezętacje jak zainstalować Battlefield 3 z płyty DVD po zakupie

Opublikowano

1. Niech kolega uaktualni gręz poziomu Orgin lub spróbuje naprawić instalację. ( Prawy przycisk myszy w orgin na okładkę Battlefield 3 )

2. Jeżeli wcześniej grałeś , nie będziesz miał problemów z grafiką, dużą rolą w multiplayer jest prędkość łącza ( ping ) minimum 1Mb/s.

3. tutaj masz całą prezętacje jak zainstalować Battlefield 3 z płyty DVD po zakupie

Dziękuje :)

15Mb/s necik sie wyrobi :)

Opublikowano

1.Niech zaktualizuje grę / origin i kliknie PPM na bf3 , aby naprawić instalację

2.To zależy od pingu ( Mam 1mb/s i ping 40-60 na serwerach EU

3.Radze ze stronki

sygnakepacz.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

1. Niech wpisze kod produktu na originie

2. na multi moze ci spasc wydajnosc: 1. Jest duzo graczy, 2. Duzo efektow np wybuchow 3. Duze mapy

3. wejdz na origin i wpisz kod produktu i powinna w biblotece pokazac ci sie gra

Chetnie sluze pomoca

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...