Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] AvP

xNinJaGo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ty instalować z płyty czy z steam ? widzę znaczek steam na 1 screenie.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Nie bardzo rozumiem więc napisze jak to robie dokładnie:

Wkładam płytke pierwszą i wyskakuje mi aby wybrać język a potem te okienko które jest na pierwszym SS (tylko że bez błedu) i wciskam "Zainstaluj Aliens vs Predator" i wyskakuje mi ten błąd.

Opublikowano

Spróbuj uruchomić automatycznie czyli nie jak od razu tylko Komputer>CD i odpal.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Jest tak samo a co do poprzedniego mojego postu zapomniałem napisać że przed wyświetleniem się błędu wyskakuje jeszcze umowa licencyjna i potem kontrola konta użytkownika

Opublikowano

Jest tak samo a co do poprzedniego mojego postu zapomniałem napisać że przed wyświetleniem się błędu wyskakuje jeszcze umowa licencyjna i potem kontrola konta użytkownika

Jesteś zalogowany na koncie administratora? albo masz prawa administratorskie na komputerze?.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Gierka jest na 64 i na system Windows XP oraz 7, nie działczy na Viście.

Co ty gadasz ja mam windows XP system 32 bity i mi normalnie działa więc nie wprowadzaj w błąd

@TOP

Możliwe że coś masz z komputerem lub jest to wina płyty spróbuj przeskanować komputer antywirusem.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...