Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial] Wszystko co powinieneś wiedzieć o Chowańcach.

CubeWorld

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Daj linka do tej wiki może w temacie, bo nie ładnie tak wrzucać czyjąś pracę i nawet nie zalinkować... to podchodzi pod kradzież wartości intelektualnej.

Opublikowano

Wszystkie informacje należa do reddita nie do cubeworld wiki:)

@down

reddit.com/r/cubeworld

a co do obrazy zostałeś zgłoszony :)

@down2

spójrz dokładnie, do grafiki tak, można ją w google spokojnie znaleść ;p

@edit

usunąłem grafike, informacje nie należą do wiki cubeworld, są one dostępne w całym internecie, pozdrawiam.

Opublikowano

Jaki reddit skończony impotencie umysłowy? xxxx tu masz prawdziwy link i wstydź się za złodziejstwo.

@edit Daj link do tematu na reddicie

@Up i co z tego? To że jest na google nie znaczy że ktoś pozwolił ci jej używać.

Opublikowano

Wszystkie informacje należa do reddita nie do cubeworld wiki:)

@down

reddit.com/r/cubeworld

a co do obrazy zostałeś zgłoszony :)

Nie kolego, specjalnie dałem źródło do tabeli z jedzeniem, listy petów atakujących z bliska itp. już nie są z reddita. Do tego kradniesz grafiki.

Opublikowano

Informacje NALEŻĄ do cube wiki. To oni je przetłumaczyli i zredagowali a ty chamie nawet nie raczyłeś dać link do ich strony.

Opublikowano

@jeżeli nie macie nic ciekawego do powiedzenia w temacie. Tylko rozpoczynacie flamewar to temat zostanie zmknięty i wyciągnięte konsekfencje.

jestesmy tu po to aby sie wspierać nawzajem i pomagać. a nie podkldac sobie klody pod nogi.

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

Kogo on wspiera? Bo na 100% nie cube world wiki. Napisał to, żeby mieć wirtualne lajki. Napisał? Ha! Skopiował wszystko z góry do dołu i udaje głuchego. Wkleiłby chociaż link, źródło czy zapytał o pozwolenie ekipę, z którą kontakt jest banalny to nie byłoby całego tego dymu!

Opublikowano

Dym to zrobiłeś ty pisząc te posty zamiast użyć opcji "Zgłoś". Czytaj regulamin zanim zaczniesz FLAMEWAR

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

Zgłosiłem, co to dało? Nic, bo temat nie zmienił się ani o gram poza usunięciem obrazków. Nie ma nawet notki "Nie jestem autorem tekstu tylko chędożonym w rzyć złodziejem" zgimbiałe to forum pełne złodziei i innych niedowartościowanych chłystków.

Opublikowano

rozumiem wzorować się na czyimś temacie, przejrzałem cube world wiki zarówno PL jak i Ang, posiedziałem trochę na reddicie i przyznam że, wszystko jest beszczelnie zajebane z CubeWorld wiki.

Następnym razem, zamiast pisać i bulwersować się o to że coś jest splagiatowane, napiszcie po prostu do mnie, ocenię, i wyciągnę konsekwencje.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...