Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Windows 8 Usuwa Pliki

miki20011001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam! Mam Problem z Windowsem 8! Gdy Wgrałem sobie program Camtasia Studio 8 (była to wersja testowa) zpatchowałem ją na full versie i po 2,3 dniach windows 8 usunął mi ją zostawił tylko bezużyteczny skrót.Albo była sytuacja ,że wgrałem sobie darmowy program Winamp i mimo tego że był darmowy i tak system go usunął.I teraz pytanie czy da się to zmienić by windows 8 nie usuwał plików,czy za to jest odpowiedzialna jakaś wtyczka czy co?Piszczie Proszę o Pomoc bo Windows 8 Podoba Mi Się ale przez to że usuwa mi pliki to musiałem przeinstalować znów na windows 7 więc teraz jestem na 7 .Jeśli macie taki sam problem lub znacie odpowiedź piszcie!!! ZA odpowiedzi daje +++ a za najlepszą odpowiedź daje + oraz oznaczam jako najlepszą odpowiedź! BARDZO PILNE!!!

Opublikowano

system nie usuwa żadnych plików, sam jesteś sobie winny instalując witaminki które defender traktuje jako wirusa

instalki uruchamiaj najlepiej jako administrator

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Czy przypadkiem to nie wirus sality właśnie zżera pliki exe? I tak dalej.

Sam system nie usunie ci niczego to był po prostu wirus.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

przecież ci napisałem ! defender kasuje takie aplikacja poprawiane "witaminką" ! nie jest to żadną nowością bo już w w7 też to działa

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

jesteście tego pewni? No Zobaczymy Do następnego wtorku powinienem się odezwać czy usuwa czy nie + dam jak sprawdzę i zobaczę czy mieliście rację :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...