Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RegClean Pro (Spyware) Jak to usunąć?

KaPi666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie? Jak to usunąć? Co dzień jak jest skanowanie wykrywa mi 30 błędów... A jak wszystko skanuję Avastem nic nie wykrywa żadnych błędów

Co jakiś czas wyskakiwał virus sami wiecie jaki (Ten weelsof) I w ciągu 0.00.001s Avast go usuwał.. Próbowałem każdym sposobem znalezionym w internecie usunąć ten program... nic nie działa!

Opublikowano

Jaki masz system operacyjny ? jeżeli windows XP to zrób tak :

Start>>Panel Sterowania>>Dodaj/Usuń Programy>>Poszukaj tutaj>>Odinstaluj.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Czytałem gdzieś kiedyś o tym syfie i pomagało usuwanie po przez program AdwCleaner

Tutaj masz linka http://general-changelog-team.fr/en/downloads/viewdownload/20-outils-de-xplode/2-adwcleaner

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

OoO. Dobra nie potrzeba. @Up program tez nic nie dał. Zadzwoniłem do informatyka.. usunął to mówił że były jakieś problemy z usunięciem tego programu bo się "Przykleił do niego"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...