Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

55 heller

adamogo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szamanheler 55lvl ktory ma buil Zwinka/Przywolanie/Leczenie

3g to dobry wybór do pvp na tym lvl?

Chce nim kosic w pvp na 55.

Czy moze cofnąc ta zwinke i zainwestowac w skile atakujący ?

I jakabędzie najlepsza bron do pvp dla szamana?

Opublikowano

Najlepszą bronią bedzie oczywiście jesionek

Jeśli chcesz bulid do pvp to polecam zamienić zwinke na rzut albo przywołanie na rzut, będzie to o wiele lepsze rozwiązanie :)

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Masz pełno siana? Zrób/kup 4 klasowe jesionki z UM'ami ale to równa się spory wydatek :)

Co do skilli to polecam Leczenie->przywołanie->rzut

Ale może pomyśl o wbiciu healerowi 70lvl, daje Ci to stalke z ABS na magię, ekstazyjny wachlarz+nagrody z misji od biologa i pewnie jeszcze wiele innych bonusów :)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

A jaką postacią zarabiasz?

Btw. cytuj moje posty bo nie wiem czy odpowiedziałeś czy nie.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Najlepszą bronią na hellera do PVP jest wachlarz a w twojim przedziale LVL'owym najlepszy będze jesionek ( Jeżeli chcesz wiedzieć to najlepiej tak z 10 UM + [ Jeżeli chcesz być prosem to 15UM+] oraz int ale nie musi być.

Oraz radziłbym Ci cofnąć zwinność i zainwestować w skille atakujące.

Natomiast kiedy wbijesz 65 poziom to radził bym Ci się zaopatrzyć w Wachlarz zbawienia z intem , a jeżeli masz jesionka +15UM to z niego wal.

Jeżeli pomogłem daj +'a

Pomogłem?? Daj +'ika :)

Opublikowano

Up napisałeś to co on już wie i to czego on nie chcę robić.. Z 1 skillem atakującym na G nie za dużo zdziałasz moim zdaniem, ale ta zwinka daje podobno szybkość zaklęcia też xD Jednak polecam zamienić ją na rzut

Opublikowano

Na twoim miejscu ja bym zamienił zwinkę na rzut i z dobrym jesionkiem będziesz kosić :)

Oczywiście musisz te skille jakoś wysoko wbić ;)

A ja bym właśnie zostawił zwinke.

Przyda się speed ruchu do uciekania :)

Opublikowano

Uciekanie to, możesz sobie potkę fioletową łyknąć nie wiem o jaki chodzi serwer na 90% chodzi o ravie.

Isamu pisał, że poprawi to leczenie więc nie masz co tą postacią grać bo zamiast leczyć 3/4 HP bd leczyć poprawnie 1/4, tyle powinien leczyć heller, a nie bd absu wygrywać bo leczy się jak debil...

Beztytulu_hsnqrqr.png

Opublikowano

I jakabędzie najlepsza bron do pvp dla szamana?

Według mnie to najlepszą bronią pod pvp będzie jesionek z um.

Na wyższych lvlach ekstazyjny.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

A ja bym właśnie zostawił zwinke.

Przyda się speed ruchu do uciekania :)

Dokładnie jak już musi uciekac to od tego są fioletowe potki, lub inne rozwiązania - kd speeda, lub bonus do szybkośc ruchu;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...