Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dlaczego na moim serwerze jest tak mało osób?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam serwer, Free Build + PVP 17 slotowy wyposażony w SG i Mob Arene, oraz w system działek Plot-Me, ostatnio, przez wersje 1.6.1 jest na nim bardzo mało osób, czasami, tak jak w tej chwili siedzę na nim sam. Reklamy mam umieszczone na innych serwisach, a po serwerach nie chce reklamować, bo to najgorsze co mógłbym zrobić. Poradźcie mi co mam zrobic.

Opublikowano

Cóż, jednym z oczywistych powodów jest ilość slotów, pamiętaj o podbijaniu reklam na forach oraz informowaniu o wszystkich zmianach, duży event może chwilowo pomóc ale na dłuższą mete polecam zwiększenie slotów.

Niektóre sygnatury są bezsensowne...

Opublikowano

Tez mam ten problem. Mam 60 slotow survival+frakcje. Do tego SuperCraftBros i Quakecraft. Gra zaledwie 7 graczy..

Opublikowano

Pamietaj o dodaniu : Jakis rozgrywek ( mobarena , sg , spleef , parkour ) , autorskich pluginow , i bardzo duzej reklamy na yt

Nazwa jest rowniez wazna , przykladowo bd 2 takie samo serwery = 1 nazywa sie GównoCraft a 2 nazywa sie BlaBlaBla ( tu ma byc jakas lepsza nazwa ) wiadomo ze na serwerze BlaBlaBla zagra wiecej osob bo ma lepsza nazwe :P

I zmien wersje na 1.5.2 , przez ten update np. xCrafters ktore mialo po 200 online ma teraz 80 :P ( co nam daje wiecej graczy :P )

Opublikowano

Serwer 1.6.1... Launchery NON-Premium są do bani, a każdy hejter mówi, żeby nie ściągać żadnego pirata 1.6, bo są zawirusowane, dlatego ludzie zostają na 1.5.2. No, a poza tym są wakacje, każdy wyjeżdża itp.

Spokój wewnęterzny to klucz do poprawnego korzystania z internetu.

EUNE%20Buster_eune_238_1_logo.png

Opublikowano

Miałem to samo, aby serwer FB wypalił musi to być coś mega.

Typu +100 slot, 16gb ram, autorskie pluginy, inaczej ludzie nie będą grali

szukają czegoś nowego innowacyjnego ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...