Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gra podobna do DarkOrbit od Najlepszy

Najlepszy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam jakies tam zdolności żeby stworzyć grę ale potrzebuje jeszcze grafika moje pytanie do was : chcecie mieć nq mapy nazwy czy nq 1-2 itp jakieś nazwy alienków robic mape aventowe ?> czym zastąpić drony jakimiś gwiezdnymi pomocnikami cos na zasadzie dronów ? zamiast formacji dam układy gwiezdnych pomocników robić wrota cos takiego jak palka itp ? słucham waszych propozycji

Opublikowano

1. Mapy - obojętnie ale lepiej 1/1 itd

2. Nazwy alienków jakies słowne, mapy eventowe ok

3. gwiezdne pomocniki ok, reszta ok. pallka tez sie przyda

Opublikowano

Moze ktos mi pomoc i powymyslac nazwy ? straunera zastapie - destruktor a lordakie - slime a dalej nie mam pomysłów

Opublikowano

saimon - simon

mordon - tornados

devo - zielko

sibelon - sebos

sibelonit - ufon

lordakium - madder

mk - Krystalic

dk - Krystales ?

pomogłem? like :D

Opublikowano

saimon - simon

mordon - Morda

devolarium - devo

sibelon - sebos

sibelonit - sibelon

lordakium - mamalordaki

mk - mk

dk - dk ?

co wy na to zeby nazwy były tak jak gracze mówią czyli dk mk devo itp bo jak na darkorbit są pelne nazwy tp devolarium to mozna zmienic na devo i inny wyglad itp co wy na to

Opublikowano

Serio, obawiam się że to nie przejdzie. Ja mogę Ci iść na grafika i zrobić mapki tylko podaj oczywiście rodziałki i specyfkę techniczną ale gdybyś podał coś więcej o tym projekcie, czy to są w pewnym stopniu zrzucone pliki serwerowe DO czy piszesz wszystko od nowa i jeśli tak to na jakim engine, jaki język i pare innych rzeczy, bo wymyślić nazwy i powiedzieć że się pisze grę to wiesz.. ;) Także czekam, jak podasz mi na privie jakieś konkrety to mogę się zaoferować z pomocą jeśli to będzie poważny projekt :)

7yo9.png

Opublikowano

Najlepiej danie takie same nazwy :.

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

Najlepiej danie takie same nazwy :.

On nie może dać tych samych nazw misji itp i grafiki ponieważ są to pliki chronione prawami autorskimi. Gdy ktoś skopiuje grafikę lub nazwy itp BigPoint może podać go do sądu i ma 99.9 % szans na wygranie sprawy.

Takeshi95.png

Opublikowano

nazwy nazwami, nawet jakby sie nazywały babciakryśki i dziadeklordaki, chociaż lepiej nie

ważne żeby sie grać dało...

tak orientacyjnie jesteś w stanie powiedzieć kiedy będą wersej beta :)

njG5c73.png?1

Opublikowano

Ja chciałym sie pochwalić że jestem kolegą najlepszego . jego gra idzie całkiem nieżle najlepsze było to jak zrobił projekt robił go kolo 3 h i prąd zabrali a on nie zdazyl zapisac xD beka była teraz bedzie robił to bo ma na tym forum do 22 lipca bloka na posty za jakiegoś tam uzytkownika jak chcecie zalatwie nazwe z powazaniem all z tego co wiadomo niedlugo bedzie szukal testerow

Opublikowano

@up

Pomóż lepiej sam sobie z ortografią.

@topic

No zobaczymy czy to nie będzie kolejny nie wypał ;]

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

ja tam moge też testowac ale narazie mam watpliwosci czy ta gra bedzie :D lepiej by było robic klona :) do niz cos podobnego <_< bo bp i prawa autorskie ich takie gry nie interesuja już dawno by tworcow wielu klonow pozwali -.- a zrobili to :P

0572.jpg

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...