Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem [Dziwny]

*Tabciogaraj*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam robie serwer na dysku który ma 1TB wolnego miejsca. Gdy klikne w Virtual Machine "Finish" wyskakuje taki błąd:

To jest ukryta treść, proszę

Temat zaczołem tutaj ale nikt nie pomógł: http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=99407

OOo zapomniałem czy jak się włączy Virtual Machine czy moge konfigurować serwer w "mt2" ?

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

Przetłumaczone:

Virtual PC nie było w stanie tworzyć nowe wirtualne konfiguracji komputera z tymi ustawieniami.

Sprawdź, czy masz dostęp do określonych lokalizacji w wirtualnej konfiguracji komputera i wirtualnego dysku twardego, a że nie ma wystarczającej ilości miejsca na dysku dla tej operacji.

Proste... Masz za mało pamięci na komputerze, a nie lepiej ci zrobić na dysku D o ile masz tam więcej pamięci

Opublikowano

ale działało na tym dysku o i jaka pamięć co do ramu mam 2GB daje 1GB ramu

Tabciogaraj.png

Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

Chce odświeżyć ,bo nikt dalej nie wie...

ODP: Ale działało na tym dysku o i jaka pamięć co do ramu mam 2GB daje 1GB ramu

Tabciogaraj.png

Opublikowano

to proste nie zmieniles tego monitorka mt2 tam chyba w 46 linijce jest takie cos z chinskimi znaczkami i tam zmieniasz jak tego nie zrobisz to takie cos wyskakuje

POZDRO

b775a74f4019.jpg
Opublikowano

UP zal tego wogule nie musisz zmieniac do robienia serwa bo to jest tylko do konfiguracji nowego silnika zrob nowy silnik i daj najpierw 500mb ram

bdccLsFwED.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...