Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Tworzenie filmów- youtobe- POMOC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Otóż zawsze marzyłem o jakiejś karierze na youtube , aby być popularnym i każdy mnie oglądał. Pisząc tego posta chciałbym już na początku poszukać swoich fanów. Przechodząc do dalszej części mojej wypowiedzi, a mianowicie szukam osoby która dobrze prosferuje swoim kanałem na youtube i nauczyła by mnie jak nakręcać bardzo ładne filmiki i mieć dużo osób które je będą oglądać.

Bardzo lubię gry takie jak metin2 i to właśnie z tej gry mają być filmy.

Zawsze podobały mi się filmy xMenageR'a na yt lub innych osób których filmiki były bardzo piękne.

Chciałbym aby osoba która chciała by mi pomóc była wyrozumiała i tłumaczyła wszystko jasno.

Jeżeli by się jednak nikt nie znalazł chciałbym abyście mi powiedzieli:

-jaki program najlepiej do kręcenia filmów ( UWAGA: chcę aby był po polsku r)

-jaki program do obróki ( UWAGA: też po polsku)

Kończąc moją wypowiedź chciałbym zapytać o najważniejszą rzecz która powinna być w każdym filmie. Mówię tutaj o tzw "intro", przyznam się ,że w tej kwesti jestem całkiem zielony i nie wiem jak takie coś stworzyć. Znalazła by się osoba która stworzyła by dla mnie jakieś ładne intro ?.

Wiem ,pewnie myślisz ,że chcę wszystko na gotowo. Powiem tak: to forum przeglądam kilka lat, dział metin2 jest dla mnie pasją. Znam wiele osób które swoją postawą coś reprezentują. Dlatego proszę was o pomoc. Możecie się wypowiadać tutaj pod tematem bądź na gg ( mój nr: 45910285)

Pozdrawiam i liczę na waszą pomoc.

Dla modka: Jeżeli temat w nie właściwym dziale proszę przenieś go ale poinformuj mnie gdzie go przeniosłeś.

c2br.jpg

Opublikowano

Do kręcenia Fraps 3.0.3, Bandicam

Do obróbki Sony Vegas wersja obojętnie jaka

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

@3up powodzenia w znalezieniu spolszczenia do SV :3

A co do pytań: program oczywiście Action, jak dla mnie najlepszy. Do obróbki nie znajdziesz raczej polskiego, a dla początkujących polecam Camtasia Studio.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Ma ktoś może link do pobrania Sony Vegasa na system 32 bitowy ? Mam windows xp.

Również szukam osoby która zrobiła by mi intro, wynagrodzę lajkami,piątkami,subkami,łapkami i czym tylko bedziecie chcieli

c2br.jpg

Opublikowano

Witam.

Otóż zawsze marzyłem o jakiejś karierze na youtube , aby być popularnym i każdy mnie oglądał. Pisząc tego posta chciałbym już na początku poszukać swoich fanów. Przechodząc do dalszej części mojej wypowiedzi, a mianowicie szukam osoby która dobrze prosferuje swoim kanałem na youtube i nauczyła by mnie jak nakręcać bardzo ładne filmiki i mieć dużo osób które je będą oglądać.

Bardzo lubię gry takie jak metin2 i to właśnie z tej gry mają być filmy.

Zawsze podobały mi się filmy xMenageR'a na yt lub innych osób których filmiki były bardzo piękne.

Chciałbym aby osoba która chciała by mi pomóc była wyrozumiała i tłumaczyła wszystko jasno.

Jeżeli by się jednak nikt nie znalazł chciałbym abyście mi powiedzieli:

-jaki program najlepiej do kręcenia filmów ( UWAGA: chcę aby był po polsku r)

-jaki program do obróki ( UWAGA: też po polsku)

Kończąc moją wypowiedź chciałbym zapytać o najważniejszą rzecz która powinna być w każdym filmie. Mówię tutaj o tzw "intro", przyznam się ,że w tej kwesti jestem całkiem zielony i nie wiem jak takie coś stworzyć. Znalazła by się osoba która stworzyła by dla mnie jakieś ładne intro ?.

Wiem ,pewnie myślisz ,że chcę wszystko na gotowo. Powiem tak: to forum przeglądam kilka lat, dział metin2 jest dla mnie pasją. Znam wiele osób które swoją postawą coś reprezentują. Dlatego proszę was o pomoc. Możecie się wypowiadać tutaj pod tematem bądź na gg ( mój nr: 45910285)

Pozdrawiam i liczę na waszą pomoc.

Dla modka: Jeżeli temat w nie właściwym dziale proszę przenieś go ale poinformuj mnie gdzie go przeniosłeś.

Po polsku nic do obróbki nie znajdziesz.

Nie licz też na to, że jakiś dobrze prosperujący Youtuber będzie cię uczył za darmo

50a8d03627325.png

| Edytor |

Opublikowano

Już znalazłem 2 panów którzy wykonają dla mnie intro. Teraz tylko szukam aby mi ktoś dał link do pobrania Sony vegasa na 32 bity i aby działał na xp

c2br.jpg

Opublikowano

@3up powodzenia w znalezieniu spolszczenia do SV :3

A co do pytań: program oczywiście Action, jak dla mnie najlepszy. Do obróbki nie znajdziesz raczej polskiego, a dla początkujących polecam Camtasia Studio.

Miałem bez spolszczenia i dawałem rade.

Zobacz to

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

ehhhh... co do intro osobiście preferuję jeśli Gameplayer (pewnie myślisz o nagrywaniu z gier) ma intro z gier które nagrywa, nie ważne czy to zlepek z już istniejących jego filmów czy nie, ale z filmów które ma na kanale, a nie nagrywasz np. z Metina a intro masz z Battlefielda...

Intro powinno trwać do 15 sekund (widz szybko się nudzi)
Ja do montażu używam Sony Vegas Pro 11 A nagrywam programem Mirillis Action! (często gęsto licencja kosztuje tylko 50zł, a program jest na prawdę wart swojej ceny)

Aha i jeśli myślisz o partnerstwie itp. to poczytaj sobie o licencji Creative Commons, żebyś nie miał jakichś roszczeń dzięki wykorzystaniu muzyki komercyjnej.
A jak zdobyć widzów ? Proste, nagrywaj to co jest "na fali" , dobrze gadaj, liż dupę innym youtuberom ( nie chodzi tutaj o "gwiazdy" pokroju Rocka czy Roja) Nagrywaj serie z kimś innym (jego fani mogą przyjść do Ciebie). No i reklamuj się na stronach temu poświęconym.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Ma ktoś jeszcze jakiegoś już w miare DOBREGO sony vegasa ? Proszę dajcie linki do dowloadu. Już pobierałem tyle od panów up i nie działają. mam system 32 bit windows xp

c2br.jpg

Opublikowano

Wpadłem na taki pomysł: Jeżeli ktoś ma vegasa który działą na xpku i 32 bity prosiłbym go aby spakował te pliki do winrara wrzucił na chosta i jaa bym sobie pobral. Taki będzie najlepszy sposób

c2br.jpg

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...