Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z v1.6.2 na XP

DarkSnow95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie mam problem pobralem wczoraj minecraft 1.6.2 PL z torrenty.

ludzie tam pisza ze na win7 sa polskie napisy a ja odpalam na xp i tylko angielskie sa nie moge zmienic na zadne inne prosze o pomoc

„Oto mi rycerz! Kopia u toku, Z ramion mu skrzydła płyną sokole! Odwaga w piersiach, męstwo gra w oku, Szyszak jak gwiazda błyszczy na czole! Zawsze zwycięski zastęp tych wojów, Do dawnych synów podobny Sparty, Wśród tylu bitew i krwawych znojów, Jak mur z żelaza stał nieprzeparty! A kiedy gnuśność nami owładła, To i Husarya wtedy upadła!”

Opublikowano

boże minecraft z torrentów !!! w opcjach masz "launguage" szukasz "polish" i masz :D Ewentualnie masz taką planetkę to też wchodzisz tam szukasz i zaznaczasz polish. Jak pomogłem proszę o plusik

Opublikowano

konradxdx wchodze w language i naciskam na polish albo inny jezyk ale sie nic nie dzieje jest tylko angielski

moze mi ktos pomuc???????????????

„Oto mi rycerz! Kopia u toku, Z ramion mu skrzydła płyną sokole! Odwaga w piersiach, męstwo gra w oku, Szyszak jak gwiazda błyszczy na czole! Zawsze zwycięski zastęp tych wojów, Do dawnych synów podobny Sparty, Wśród tylu bitew i krwawych znojów, Jak mur z żelaza stał nieprzeparty! A kiedy gnuśność nami owładła, To i Husarya wtedy upadła!”

Opublikowano

Polecam kurs jezyka angielskiego,ewentualnie jesli masz pirata to nowy laucher.I daj se spokój jezyk polski w MC jest zbedny.Pograsz tydzien na agielskimi dasz rade.Jak mowiłem ściagnij inny laucher jesli masz non premium,jak premium usuń CAŁY .minecraft.

mca.png
Opublikowano

Mam ten sam problem na XP, na Windowsie 7 wszystko działa, dlatego uzywam 7, nic nie poradze, chyba Xp juz zawodzi.

nie zawodzi, trzeba znac system.

u mnie wszystko pieknie smiga :)

Nowy serwer ProCrafters! Survival + Gildie! Wielkie otwarcie dziś o 20.00! IP: 46.29.20.175:26982

Chcesz być jak Jurek i zostać ProKoxem? Zapraszamy!

Opublikowano

Musi być opcja zmiany na "polish" nie ma innej opcji, jeśli tak nie działa to poszukaj w plikach minecraft language.

OndteAw.png

Opublikowano

Pewnie wycieli języki ;d choć nie wiem po co rippować minecrafta 60mb..

Wgl po angielsku sie lepiej gra dobra czcionka i nie zamula..

Na standardowej czciace 80-100fps mam a jak polską odpaliłem i F3 to spadło mi do 9fps ;d

mojasygnan.png

Opublikowano

Witam mam pytanie dostane jakiś link do pobrania najnowszej wersji minecraft-a? Szukam i szukam i nic;/ Mam windows 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...