Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Horus - Nowa Postać

Lenartowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, poszperałem w plikach i znalazłem Horusa ( Egipskiego Boga Nieba) pewnie jest jakimś pustynnym bossem albo dopiero będzie. Ale dzięki mnie i kilku minutom szperania możecie sobie nim pograć.

MODYFIKACJA PODMIENIA Podstawowe ustawienia Człowieka!

Dorzucam też inną podstawową katanę.

Screeny :

j44qtk.jpgtmsnfk.jpg

Instalacja.
Pobierasz archiwum, wypakowujesz je do folderu z grą (domyślnie C:\Program Files\Cube World )i uruchamiasz grę za pomocą pliku Cube.exe
Każdorazowe uruchomienie gry za pomocą CubeLauncher.exe spowoduje wymazanie wszystkich modów.

UWAGA! wgrywając tego moda kasujesz wszystkie inne pozostałe. (o ile były robione przez edycję pliku data1.db)

Skan

https://www.virustotal.com/pl/file/47d1b3adc306cfd93ff61fcad63be7e9bbea7ce22fc61970466a6c5f1edc4bd9/analysis/1373886886/

Download.

http://www.mediafire.com/download/2zgzpl9bdeedyhc/data1.rar

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Można tą posacią na multiplayer ?;d Fajnie by było ^.^

802_950201414860269929132.png

Signature made by Kwasna111

' Ludzie boją się i nie nawidzą tych, których nie rozumieją '

Opublikowano

myślę że tak, ale widziałbyś ją tylko Ty. ponieważ ona siedzi w Twoich plikach a nie w plikach innych osób ;)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

aa i jeszcze 1 rzecz. Mozesz ja podmienic np TYLKO pod Orka? Bo jak juz ktos mial postac zrobiona to brzydko z fryzem wyglada; 3

802_950201414860269929132.png

Signature made by Kwasna111

' Ludzie boją się i nie nawidzą tych, których nie rozumieją '

Opublikowano

tak, ogólnie mogę podmienić pod każdą z postaci, ale kurcze... trochę więcej pierdzielenia się z tym by było, bo jest np. po 9 koszulek i traf która do kogo ma być.
jak będe miał chwile oraz się nudził to zrobie.

1394725204-U719057.png

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...