Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaką nawigację polecacie?

Nawigacja  

5 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak? polecacie / jest najlepsza?

• Standardowa google
      1
    • NaviExpert
      1
    • TomTom
      1
    • Sygic: GPS Navigation
      2
    • AutoMapa
      0
    • Inna (napisz w komentarzu, dodam j?)
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Ostatnio dużo podróżuje i przydałaby się jakaś dobra nawigacja - co polecacie?

Wcześniej używałem wcześniejszej appki "Nawigacja" (taka z niebieską strzałką, kursorem?), ale nie wiem co się stało i zniknęła o.O Szukałem po całym telefonie, w menadżerze aplikacji i jej nie ma ;/ A tamta była nawet dobra, bo dokładna.

Jak coś cena nie gra roli, czyli może być darmowa lub płatna. Starajcie się tylko wybrać opcję w ankiecie (jak nie ma jakieś appki, to napisz w komentarzu, dodam ją)

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Ja korzystam z tej niebieskiej strzałki z napisem Nawigacja xD Nigdy mnie nie zawiodła ,raz nawet rodzice na mnie się darli że źle prowadzi i za granice wyjedziemy a ona poprowadziła pięknie autostradami i oczywiście darmowe odcinki ^^

1338110519-U641844.png

By Nemesix

Opublikowano

No ale jest problem, bo zniknęła mi o.O Szukałem jej w ukrytych aplikacjach, w menadżerze aplikacji i jej nie ma, chociaż nie usuwałem.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Bo to są zwyczajne mapy google, tylko, że w mapach ustalasz trasę?

Potem klikasz prowadź do celu, czy coś w tym stylu i jedziesz.

oczywiście musisz mieć dostęp do neta, żeby działała jak trzeba.

Jeszcze Yanosik jest dobry, bo tam kierowcy informują o wszystkim.

436951440626370320491.png

Opublikowano

pierdzielisz głupoty, że znikneła, nie da sie jej usunąć normalnie, i za chiny sama nie zniknie, te nawigacje ze sklepu to śmiech na sali, czytam skargi a subksrypcje miesieczne czy roczne sporo kosztują, ja nawet 50 gr za nic z google play bym nie dał, najlepsza jest ta "Nawigacja" tj poprostu mapa google, moze sb reset fabryczny zrób i wróci.

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

Sygic - Raz płacisz i masz dożywotnio.

2vnrryq.png

Pamiętaj o naciśnięciu przycisku lubię to kiedy ktoś ci pomoże! ;D

2974969666.png

Opublikowano

Tom Tom, to najlepsza (moim zdaniem) nawigacja na rynku! Przez jakiś czas ich klientem był Apple (w Iphone'ah etc. były wgrywane takowe mapy). Nie wiem jak teraz, ale może dalej można znaleźć oprogramowanie od Tom Toma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...