Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z każdą wersją FIFY.

Hardcore135

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich :)

Mam problem z grą Fifa(wszystkie wersje)

Wiem że jak na ten czas gra jest słaba iż wyszła już Fifa 13 ;p ale mój komputer jest dość złaby na taką grę więc postanowiłem zainstalować starszą wersję...

Problem polega na tym iż każda wersja tej gry od Fify 07 w górę mi się zacina...(SPRAWDZANE NA WERJSACH ORYGINALNYCH ORAZ PIRATACH)

Rozumiem że zacina się Fifa13,12,11 a nawet 10... Ale czy Fifa 08 lub 09 nie powinna działać na moim komputerze bez zarzutów?

Pomóżcie... Po odpaleniu gry wszystko jest ok... ale po 10-20minutach meczu zaczyna się tzw.pokaz slajdów,wszystko się zacina i po prostu nie da się grać...

POMOCY ;PPP

Oto mój komputer :D

System: Windows XP Professionall

Dodatek: Service Pack 3

DirectX: Wersja 9.0c

Procesor: Intel Pentium 4 630, 3000 MHz

Karta Graficzne: NVIDIA GeForce GT 430
Karta dźwiękowa: Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller

Z góry dzięki za pomoc. ;)

Opublikowano

Płyta Główna 38 stopni...

To dobrze nie jest zbyt gorąca a jak z innymi ? procesor i tak dalej ile masz stopni ?.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Ok moment.

Trochę średnio ogarniam agnielski więc napisze tak ajk jest w programie xD:

ASUSTEK COMPUTER INC:

SYSTIN: 39 Stopni

CPUTIN: 66 Stopni

AUXTIN: 69 Stopni

Napęd DVD : 43 Stopnie

Karta Graficzna: 44 Stopnie

:D

Opublikowano

Masz dużo wirusów, wersja windowsa proffesional bardzo lubi je łapać, bo to wadliwa wersja.

Nie wydaje mi się bo mam oryginalny Antywirus Norton Internet Seciurity i skanowałem nim cały system i nci nie wykryło..

Opublikowano

Raczej nie iż tydzień temu miałem reinstall systemu, po czym zainstalowałem wszystkie najnowsze sterowniki do komputera oryginalne od producenta, czyściłem komputer cleanerem oraz odkurzaczem usunąłem wszystkie zbędne rzeczy wykryte przez te programy, zeskanowałem komputer 2 razy Norton Scan Seciurity nie wykrył wirusów... A fify nadal się zacinają... ;////

Do tego teraz doszedł problem iż po zminimalizowaniu Fify 08 wyskakuje błąd który zawiera informację iż program Fifa 08 nieodpowiada i aplikacja musi zakończyć działanie tego programu. Po czym gra się gasi. (Tylko po zminimalizowaniu gry tak jest).

Opublikowano

Aktualizowałeś kartę graficzną? Spróbuj zainstalować jakiś starszy patch do fify w którą właśnie grasz i daj nam wynik.

random.jpg

Opublikowano

Jeśli chcesz pograć to procek do wymiany.

Ja tak to widzę.

Procek wcale nie jest do wymiany, najlepiej żeby zainstalował do każdej wersji jakiś stary nieużywany nigdy patch oraz zaktualizował kartę graficzną i grał na najmniejszych.

random.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...