Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Rengar solo top

Goliatos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam pytanie mianowicie czy rengar nadaje sie jeszcze na solo topa bo słyszałem ze większość postaci go kontruje i ma ciężko na lini

Opublikowano

Nadaje się. Z postaci to może mieć trudno jedynie z Jaxem lub Renektonem, a całą resztę potrafi rozwalić na miazgę. W early ogromny dmg z kombo, do tego może wycastować 3x Q. Bardzo mocny jest.

Opublikowano

witam mam pytanie mianowicie czy rengar nadaje sie jeszcze na solo topa bo słyszałem ze większość postaci go kontruje i ma ciężko na lini

rengara mainuje i gram nim tylko na solo topie, gralem nim defensywnie ale gdy zobaczylem co na prawde moze zrobic ludzie flashuja przed pojawieniem sie minionow, kup go na solo topa (jezeli juz masz to graj ile wlezie jest swietny, polecam)

sydno_eune_77_3_logo.png

Opublikowano

On jest świetny, bo ma meeega DMG w early i dużo osób go nie docenia, a potem pada. Fajny streamer jest, i polecę ci pooglądać bo super streamuje: OnlyRengar ;)

Opublikowano

Kumpel z golda 5 do platyny 1 samym rengarem w ciagu 5-6 dni przeszedł bez problemu. Na platynie 1 już nie gra rengarem bo nie daje rady, ale do niej wyciskał sb win streaki po 10-15, a ludzie nie wiedzieli co się dzieje.

Po 6lvlu gdy tylko masz ulti od razu roamuj.

League of Legends

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...