Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Zapowiedz mapy - Dungeonu

Vatu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Mam dziś dla was kilka ss mapy, chce zrobić na niej dungeon.

Teraz mam prośbę abyście mi podpowiadali co zmienić.

Teraz jestem na etapie teksturowania.

Oto ss:

Podpowiedzcie co w nich zmienić aby lepiej wygladały.
Chce uzyc tych mobów:
Czekam na wasze porady :D
Opublikowano

Ładna mapa. Ale jeśli chcesz użyc tych mobów i tej mapy to może zrob Jakiegoś smoka. I róze etapy. Troche mała mapa powiększ ją i może daj zadaszenie i tp. Bo pustka tutaj

//Bardziej to może byc arena pvp!

http://www.mpcforum.pl/topic/1026053-pwifi-fastem/

PROSZE O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FATEM LIMI LIKE ZA SZYBA POMOC!

Opublikowano

Ty to nazywasz mapą? Wtf przecież to jest zwykły kwadrat mapy bez niczego. Polecam się nie brać za tworzenie serwerów, bo już po tym widze, że wielka klapa. Chyba, że to jest początek mapy i chciałeś się pochwalić, jak zrobiłeś w 5 minut zajebisty kwadrat.

Opublikowano

Ty to nazywasz mapą? Wtf przecież to jest zwykły kwadrat mapy bez niczego. Polecam się nie brać za tworzenie serwerów, bo już po tym widze, że wielka klapa. Chyba, że to jest początek mapy i chciałeś się pochwalić, jak zrobiłeś w 5 minut zajebisty kwadrat.

Mapa ma wymiary 8x8, nie pierdziel ze to jest małe.

Pytam sie co poprawić w teksturkach do tej mapy aby do niej pasowały moby bo chce zrobić dung.

Opublikowano

Zrób może takie ścieżki w gorach , takie jak są na DC.

Albo postaw na środku mapy jakąś arene albo taki płot jaki jest na mapie gdzie są wojny gildi i do srodka daj bossa , a wkoło te mobby xD

08945921259705007813.png

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...