Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Szukam sobie zajęcia.

AveRa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, u mnie na Podkarpaciu (Koło Krosna jak ktoś wie gdzie to xD) Leje od 2-3 dni bez przerwy. Nudzę się jak cholera xD Ma ktoś jakieś ciekawe zajęcie, co robić, jak nie można wyjść na zewnątrz? Nie chce mi się w nic grać (Poza Minecraftem, ale 8h nie będę tłukł Cobla xD). Ma ktoś jakieś ciekawe propozycje?

Opublikowano

Koniec Z Metinem - 3.07.2013 - Od Teraz Tylko Pomagam : )

Może w metina pograj? xD

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Znajdź sobie ciekawą lekturę i zacznij czytać.

Czytałem "Opus Zakazana Księga" ale w jedną noc przeczytałem 600 stron xD Nie mam co czytać.

Koniec Z Metinem - 3.07.2013 - Od Teraz Tylko Pomagam : )

Może w metina pograj? xD

Nie ma gdzie xD Ja tylko na Privach gram, bo na globalach mnie szlag trafia xD

Opublikowano

Czytałem "Opus Zakazana Księga" ale w jedną noc przeczytałem 600 stron xD Nie mam co czytać.

Polecam Grę o Tron. Wciągająca seria a szybko jej nie przeczytasz :)

76561198001815076.png
Opublikowano

Polecam Grę o Tron. Wciągająca seria a szybko jej nie przeczytasz :)

Gra o Tron mówisz? Hm, a jaka tematyka tego w ogóle jest? Nie oglądałem w sumie ani jednego odc. więc nie wiem, jaka tematyka. Średniowieczo-podobne coś?

Opublikowano

Gra o Tron mówisz? Hm, a jaka tematyka tego w ogóle jest? Nie oglądałem w sumie ani jednego odc. więc nie wiem, jaka tematyka. Średniowieczo-podobne coś?

Fantasy w stylu tolkienowskim. Nawet lepiej że nie oglądałeś bo serial to tylko 1/2 książki.

76561198001815076.png
Opublikowano

Witam forumowicza, który mieszka blisko mnie ;)

a możesz np w deszczową pogodę zaprosić znajomych do siebie i porozmawiać, pooglądać filmy i w ogóle pośmiać się

albo pozaczepiać jakieś laski na faceooku i popisać z nimi ;)

to że jest deszczowo to nie znaczy że trzeba się nudzić

ZBIERAM PLUSY +

Opublikowano

Witam forumowicza, który mieszka blisko mnie ;)

a możesz np w deszczową pogodę zaprosić znajomych do siebie i porozmawiać, pooglądać filmy i w ogóle pośmiać się

albo pozaczepiać jakieś laski na faceooku i popisać z nimi ;)

to że jest deszczowo to nie znaczy że trzeba się nudzić

Zaczepiać nie będę, bo nie jestem dzieckiem xD Nie ma kogo zaprosić, bo najbliższy kumpel pojechał wczroaj o godz. 19:23 (xD) Na Chorwację, a do reszty mam kawałek drogi :P

@Offtop Skąd jesteś? xD

Opublikowano

Jeżeli masz jakiś garaż lub piwnice, to możesz podłubać w rowerze albo w jakimś sprzęcie który wymaga naprawy może akurat okażę się że łatwo można naprawić, nie wiem skonstruuj samochodzik z silniczkiem :D

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Jeżeli masz jakiś garaż lub piwnice, to możesz podłubać w rowerze albo w jakimś sprzęcie który wymaga naprawy może akurat okażę się że łatwo można naprawić, nie wiem skonstruuj samochodzik z silniczkiem :D

Ostatnio rozbierałem stare sterowniki i pierdołki taty i wyszło jakieś 10 KG żelaca, 2 KD aluminium i KG Miedzi, więc na złomie sprzedam i trochę zarobię (Gorzej będzie, jak rozebrałem coś ważnego (xD).

z Krosna

@Up ja z Pustyn :D Wiesz gdzie to?

Opublikowano

Ostatnio rozbierałem stare sterowniki i pierdołki taty i wyszło jakieś 10 KG żelaca, 2 KD aluminium i KG Miedzi, więc na złomie sprzedam i trochę zarobię (Gorzej będzie, jak rozebrałem coś ważnego ( xD).

@Up ja z Pustyn :D Wiesz gdzie to?

no właśnie nie bardzo ale jest to gdzieś blisko Łubna Opacego? bo co 2 dni tam jeżdżę :)

ZBIERAM PLUSY +

Opublikowano

Pobaw się grafiką w photoshopie, zacznij rysować cokolwiek związane z tym.

Nie umiem, nie ograniam xD Moja grafika wygląda jakbym ją wyciągnął z dupy, przeprasował na desce i powiesił na ścienia. Chujowa ogólnie xD

no właśnie nie bardzo ale jest to gdzieś blisko Łubna Opacego? bo co 2 dni tam jeżdżę :)

Jakieś 14 KM od Krosna xD Krościenko Wyżne/Łężany/Targowiska kojarzysz?

Opublikowano

Polecam pograć w Elsworda, bądź dbo. Na dworze nie jest za ciekawie, więc nie znajdziesz sobie zajęcia, chyba, że lubisz jak lece Ci deszcz na głowę, radzę posiedzieć w domu, wiem coś o tym ;)

Opublikowano

Albo zacznij oglądać Naruto ^_^ również polecam smite oraz Combat ARms

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Albo zacznij oglądać Naruto ^_^ również polecam smite oraz Combat ARms

Oglądałem kiedyś. Widziałem wszystkie odcinki ^>^ Ale może w sumie i racja. Fajnie się oglądało : D Dobra, Gre o Tron na necie poczytam i reszcie dziękuję za wkład. Można zamknąć : )

Opublikowano

Może pograj w coś lepszego niż minecraft? są dużo dobrych i ciekawych gier który zajmą ci czas aż do pięknej pogody.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...