Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] spadki fps...

iAzoot_Pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka moj sprzet to"

GTX 660Ti (nowy wczoraj zainstalowany)

Intel cos tam 2 rdzenie 2.60 GHz

OCZ 700W

No a chodzi o to ze wczoraj przyjechal do mnie informatyk i wlozyl mi ta karte, gralem w sumie moze 4h wylaczylem kompa. Po przerwie wlaczylem go,,,,, odpalam bf3 a tu z 50fps w fullHD ULTRA mam 20-30 w porywach do 40 o co chodzi ?

Opublikowano

spadki były w multi ? jeśli tak to to wina procesora battlefield 3 bardzo potrzebuje procesora 4 rdzeniowego szczególnie w multiplayer, wymień procesor na coś lepszego (4 rdzenie) a będzie dobrze

Opublikowano

Zapytaj się w dziale komputery tam są lepiej obeznani ze sprzętem, no to pewnie znajomi też mają spadki :) zmiana procesora nie jest konieczna wystarczy że zmniejszysz ustawienia graficzne i powinno być ok ale karta jest dość mocno ograniczana przez proc bo jest on słaby

Opublikowano

to ci sie przegrzewa też nie dobrze mozesz uszkodzić podzespoły, chłodzenie to podstawa jak chcesz jeszcze pograć w Battlefielda

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...