Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Caitlyn vs Ezreal

KlubGoGo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie prosze byscie napisali którą postacią wam sie lepiej gra a nie wypisywali zalety i wady tej postaci bo tego nie lubie bo potem i tak nie wiem którą postać wybrać.(daje like)

Opublikowano

Mnie się lepiej gra jako Caitlyn, a to z powodu jej ogromnego range który daje jej możliwość efektywnego harassu. Oprócz tego ma trapy, których można użyć jako prowizoryczne wardy lub zrobić z nimi kilka przydatnych trick'ów jak np. postawić pod miejsce teleportu Twisted Fate'a. Ma wystarczający escape z E, szkoda tylko że jej ulta można bardzo łatwo zblokować. Ogółem moim zdaniem jest lepsza.

Opublikowano

Jako caitlyn trudno jest przegrać linie poniżej złota ponieważ:

+ ogrony range

+ łatwy poke

+ espace + slow (E)

+ trapy , swietnie łączą się z blitzem

- lubi jeść dużo many (lepiej nie pokeować zbyt często z q, na pierwszych poziomach)

Jako Ez

+ jest troche gorzej , ciężko go odfarmić chyba że ktoś umiejętnie freezuje lane.

+ poke , farmienie z (Q)

+ szybkie CD + 1 sec. cd za trafione (Q)

- (E) oraz (W) jest manożerne dlatego należy ogarniczyć się do poke z (Q) i czasem dashowania z (E)

Listę tematów znajdziecie na moim profilu :)
4fun
Czemu mam tyle - ? Bo je zbierałem! Teraz zbieram "Lubię to!"
Click ;D
Proszę o zdjęcie 10%

Opublikowano

Blue Ezreal pozdrawia ;)

Ez :

Nie dawno powstał nowy bulid mianowicie tzw : Blue Ezreal . Poszpieraj w necie ( kosi . popatrz na streamerów )

Escape . Ulti AOE

Opublikowano

Caitlyn

+ Najlepsza pusherka

+ ADC z pierwszej półki

+ Escape system (E + flash)

+ Małe zabezpieczenie przed gankami (W)

+ Dobre DMG

+ Największy zasięg w początkowej fazie gry .

giphy.gif ­

Opublikowano

Ezreal 0cc. Caitlym na pulapke. Ulti od caitlyn mozna nie trafic w dany cel bo da sie zaslonic a ezreala nie da sie. Ezreal ap na mida jest mega op. Catlyn ma 1skill co bije dmg(e prawie nic nie bije) a ezreal ma az 4 takie skile. Ja nym ezreala wybral

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...